Milwaukee PACKOUT™

Milwaukee PACKOUT™

Der er 59 varer.

Viser 1-12 af 59 element(er)
Aktive filtre

Milwaukee PACKOUT til organisering af dit værktøj 

Når du begynder at få flere og flere maskiner fra Milwaukee, kan det godt være svært at holde overblikket, hvis du ikke har de rette opbevaringsløsninger. Med Milwaukee PACKOUT får du netop dette, så du kan organisere dit værktøj til perfektion. Om det er hjemme på værkstedet, under transporten til arbejdspladsen eller på arbejdspladsen giver Milwaukee PACKOUT uovertruffen organisering med perfekt overblik. Du har selv mulighed for at sammensætte netop dit perfekte Milwaukee PACKOUT sæt.  

Milwaukee PACKOUT startersæt til dig der skal i gang med løsningen 

Hvis du skal i gang med Milwaukee PACKOUT anbefales én eller flere af følgende tre løsninger: Rolling Tool Box, 2-Wheel Cart og Dolly. De tre startsæt er alle på hjul så de er nemme at flytte rundt på. Rolling Tool Box og 2-Wheel Cart er bygget op omkring en “sækkevogn”. Dolly er bygget op omkring en “møbelhund”.  

Mulighederne inden for PACKOUT systemet 

Alle modellerne indenfor Milwaukee PACKOUT systemet er lavet i et særligt slagfast materiale, der kan holde dit værktøj sikker fra farerne på en arbejdsplads. Dette sikres med hjørner lavet af metal på beholderne. Beholderne er endvidere sammenholdt af samlinger lavet af metal. Milwaukee PACKOUT systemet er vurderet efter IP65 standarden, der er en standard indenfor lukning af beholdere, hvilket holder dit værktøj sikkert fra regn og andre udefra kommende farer. Vognene i Milwaukee PACKOUT systemet er lavet med særligt holdbare hjul i massivt plastic, hvilket bevirker at vognene kan bære over 100 kilo i vægt. Systemet indeholder uendelige muligheder, men herunder særligt muligheder for mobil opbevaring af dit værktøj, reelle værktøjskasser, organiseringsbokse samt opbevaringsposer. 

Køb Milwaukee hos BLITE.DK

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Milwaukee til skarpe priser, da vi er autoriseret Milwaukee forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Milwaukee tilbud til jer. 

Se hele Milwaukee's førende kollektioner Milwaukee M18 og Milwaukee  M12

Shop professionelt hos BLITE.DK

Køb dit værktøj online hos Blite Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser.

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk