Filtrer efter

Pris

Pris

  • 1.561,00 kr. - 2.099,00 kr.

Milwaukee hækkeklipper

Milwaukee hækkeklipper

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Aktive filtre

Milwaukee hækkeklipper 

Milwaukee hækkeklipper til perfekt klipning af hæk og buske i have og park 

Er du træt af at rende rundt med en hækkeklipper med ledning og altid skulle være opmærksom på om du kommer til at klippe ledningen over? I en Milwaukee hækkeklipper har du det perfekt redskab til klipning af hæk og buske i have og park uden ledning. Af Milwaukee hækkeklippere findes både den mere traditionelle M18 FUELTM hækkeklipper samt den mere moderne M18 FUELTM Havetrimmer med QUIK-LOKTM systemet, hvor der påsættes en QUIK-LOKTM hækkeklipper forsats. 

Den traditionelle Milwaukee hækkeklipper  

Den traditionelle Milwaukee M18 FUELTM hækkeklipper med det 60 cm lange sværd, giver dig mulighed for at klippe effektivt med din hækkeklipper. Maskinen kan klippe grene over på op til 2 cm i tykkelse. Den kraftfulde POWERSTATE TM kulfrie motor leverer en ydelse der ligger omkring 30 % højere end konkurrerende hækkeklippere. Ligesom alle andre M18 maskiner passer alle Milwaukee M18 batterier til maskinen, og med et M18 9.0 Ampere timer batteri tilsluttet Milwaukee M18 FUELTM hækkeklipperen får du op til 2 timers driftstid. Vægten ligger på omkring de 5 kg inklusiv batteriet, hvilket gør den nem at manøvrere.  

Den moderne Milwaukee M18 FUELTM Havetrimmer med QUIK-LOKTM systemet 

Den moderne Milwaukee M18 FUELTM Havetrimmer med QUIK-LOKTM systemet, hvor der påsættes en QUIK-LOKTM hækkeklipper forsats, giver dig ultimativ fleksibilitet, da hækkeklipper forsatsen kan udskiftes med 3 andre typer forsatser. Milwaukee M18 FUELTM Havetrimmer motorenheden indeholder ligeledes den kraftfulde POWERSTATETM kulfrie motor, der giver fuld hastighed efter 1 sekund, men indeholder endvidere et system med 2 gear med variabel afbryder. Maskinen kan klippe grene over på op til 2,5 cm i tykkelse. Sværdet på 51 cm er kortere end sværdet på den traditionelle Milwaukee hækkeklipper, men maskinen tilbyder andre fordele, der giver dig en uovertruffen løsning. Med et vinkelbart hoved, der kan være i 12 forskellige positioner fra 0 grader til 270 grader, samt en forlænger forsats på 91 cm, kan du klippe i stort set alle stillinger uden at skulle gå på kompromis med arbejdsstillingen. Du kan derfor vinke farvel til stigen, når du klipper hækken med den moderne Milwaukee M18 FUELTM Havetrimmer med QUIK-LOKTM systemet. 

 

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Milwaukee hækkeklippere til skarpe priser, da vi er autoriseret Milwaukee hækkeklipper forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Milwaukee hækkeklipper tilbud til jer.