Værkstedsvogne

Værkstedsvogne

Der er 93 varer.

Viser 1-12 af 93 element(er)
Aktive filtre

Værktøjsvogne

Med en værktøjsvogn kommer du altid hurtigt og nemt til det værktøj, du skal bruge. Værktøjsvogne er lavet til at gøre din hverdag på værkstedet endnu nemmere, og har du først haft en værktøjsvogn, bliver det svært at undvære en.

Arbejdet bliver både sjovere og nemmere, når det rette værktøj er inden for rækkevidde. Det er med andre ord slut med at slæbe tunge og rodede værktøjskasser fra den ene ende af værkstedet til den anden – og slut med at lede efter netop det stykke værktøj, du mangler.

Værktøjsvogne er overskueligt og praktisk indrettet med skuffer og hylder, der er specialdesignet til at kunne rumme flere forskellige typer af værktøj Du kan let finde og tilgå det værktøj, du mangler, og vognen skubbes nemt fra den ene arbejdsstation til den næste, så du skåner ryg, arme og nakke.

Få det fulde overblik med værktøjsvognen

Groft sagt er værktøjsvogne store værktøjskasser på hjul. De har flere skuffer med udtræk, hvori både el-værktøj og håndværktøj kan placeres.

Hvert stykke værktøj har sin egen plads i vognen, og derfor er det nemt at finde det rette værktøj. Og når du er færdig med arbejdet, er det let at huske, hvor værktøjet hører til. Skufferne sidder også i en optimal arbejdshøjde, så du ikke konstant skal bukke dig ned.

Øverst på værktøjsvognene er der en topplade i en god arbejdshøjde, som giver dig ekstra plads. Her kan du for eksempel lægge skruer og bolte eller andet værktøj, som du gerne vil have lige ved hånden. Der kan naturligvis også stå en kop kaffe, eller der kan ligge en manual, en smartphone, eller hvad du ellers vil have inden for rækkevidde. 

Let at køre med

Hvorfor vælge en værktøjsvogn i stedet for en almindelig værktøjskasse? En af de helt store fordele ved værktøjsvogne er, at de uden besvær kan trilles fra den ene ende af værkstedet til den anden. De fleste vil kunne have alt værktøjet i værktøjsvognen, og det bliver på den måde muligt at have alt værktøjet ved hånden – uden at skulle gå flere gange for at hente det rette værktøj eller værktøjskassen.

Der sidder typisk fire hjul på en værktøjsvogn, og langt de fleste vogne har en lås på hjulene. Du behøver altså ikke være bekymret for, om din værktøjsvogn triller afsted, mens du arbejder.

Så hvis du er klar til at vinke farvel til den tunge værktøjskasse og til ømme muskler og led, så er vores udvalg af værktøjsvogne et rigtig godt valg.

Værktøjsvogne med eller uden værktøj

Vi forhandler værktøjsvogne der kommer med både et fuldt sortiment af værktøj, eller du kan købe en tom værktøjsvogn og selv komme dit værktøj i.

Fordelen ved at købe en tom værktøjsvogn er, at du kan fylde den op med dit eget værktøj, eller du kan tilkøbe lige præcis det værktøj, du har brug for. 

Vælger du derimod en af de værktøjsvogne, som bliver leveret med værktøj i god kvalitet, så behøver du slet ikke at bekymre dig om valg af værktøj. Det hele er ordnet for dig, så du kan nøjes med at smøge ærmerne op og gå i gang med arbejdet.

Værktøjssæt til værktøjsvogne

Hvis du har brug for et ekstra værktøjssæt til din værktøjsvogn, eller hvis du vil sammensætte dit eget udvalg af værktøj til din vogn, så finder du hos BLITE.dk et udvalg af løse værktøjssæt.

Det er naturligvis nødvendigt, at værktøjssættet passer til skuffen på din værktøjsvogn, så tjek altid, at værktøjssættet er kompatibelt med din vogntype, inden du klikker på køb. 

Værktøjsvogne med lås

Dit værktøj har en vis værdi – både personligt og professionelt, men også i kroner og øre. Derfor kommer flere værktøjsvogne med en lås, så du forsvarligt kan låse værktøjsvognen af, når arbejdet er færdigt.

Det sikrer dig imod tyveri, og du kan være sikker på, at værktøjet kun bliver brugt af dig. Hvis du arbejder på et værksted med andre håndværkere, så kan det være rart at vide, hvem der bruger dit værktøj og hvornår.

Du har garanteret dit helt eget system og orden i værktøjsvognen, og det kan være irriterende og forsinke dit arbejde, hvis andre roder i værktøjsvognen – eller glemmer at returnere lånt værktøj.

Derfor er mange glade for den fine og sikre låsefunktion, der findes på flere nye værktøjsvogne.

Tilbehør til værktøjsvogne

Hvis du skal gøre din værktøjsvogn ekstra brugbar og effektiv i hverdagen, så har du med de mange muligheder for lækkert tilbehør til værktøjsvogne mulighed for at tilpasse den til dine behov.

Afhængig af hvilken type værktøjsvogn du vælger, så er det muligt at købe tilbehør, som kan monteres på siden eller toppen af vognen. Det kan for eksempel være, hvis du har brug for ekstra opbevaring eller en holder med en særlig funktion.

Tag et kig på vores store udvalg af værktøjsvogne og tilbehør, så du kan finde ud af, hvilket tilbehør der passer til din nye værktøjsvogn.