MASCOT Arbejdsbukser til herre

MASCOT Arbejdsbukser til herre

MASCOT arbejdsbukser er et populært valg i mange forskellige brancher, hvor der er brug for komfort, holdbarhed og beskyttelse på arbejdspladsen. MASCOT er kendt for at producere højkvalitets arbejdstøj, der er designet til at opfylde de høje krav, som især professionelle håndværkere har til deres arbejdstøj. 

Arbejdsbukser fra MASCOT er lavet af robuste materialer, der er modstandsdygtige over for blandt andet slid, ridser og snavs. De er tilmed ofte også vandafvisende, så du kan forblive tør og varm i våde og kolde arbejdsmiljøer. Derudover kan du holde dig kølig og komfortabel på selv de varmeste arbejdsdage, da bukserne også er åndbare.

MASCOT arbejdsbukser er populære blandt håndværkere

Som håndværker, eller i lignende erhverv som landbruget, har man ofte brug for mange lommer, så man har de vigtigste ting lige ved hånden. Med MASCOT arbejdsbukser får du mange praktiske lommer, herunder brystlommer, baglommer og sidelommer, der giver dig nem adgang til dit værktøj og andre vigtige genstande, mens du arbejder. Bukserne har også knæbeskyttere og reflekterende detaljer, der giver ekstra beskyttelse og synlighed i mørke og svært tilgængelige områder.

MASCOT arbejdsbukser er også designet med bevægelighed i tankerne. De er elastiske i taljen og justerbare i benene, der sikrer en god pasform og bevægelsesfrihed, mens de arbejder. Der er gjort brug af bløde materialer, så bukserne er behagelige at have på og ikke gnider mod huden og laver sår og mærker ved længere tids brug.

MASCOT har sans for detaljerne

En rigtig fed ting ved MASCOT som brand er, at de deler deres arbejdstøj op i serier. Derfor kan du som regel altid få matchende jakker, t-shirts og diverse tilbehør til dine arbejdsbukser, der holder sig indenfor samme serie og design. Det passer perfekt til den detaljeorienterede håndværker, eller til arbejdspladser med dresscode inden for arbejdsbeklædning. Du kan faktisk iklæde dig MASCOT fra top til tå, da de også er foran i feltet på sikkerhedssko.

Derudover går MASCOT heller ikke ned på designs og farver når det gælder arbejdsbukser. De har tilmed designet bukser med kontrastfarvede detaljer, der giver et cool udtryk uden at gå på kompromis med sikkerheden. Udover de typiske farver som hvid, sort, marine og khaki, findes der også farver der øger synligheden. Dette er vigtigt, hvis du arbejder i trafikerede områder, hvorfor du finder farver neon gul, orange og rød i sortiment fra MASCOT.

MASCOT arbejdsbukser med certificering

I mange erhverv er det nødvendigt med arbejdsbukser, der er certificerede til specifikke arbejdsområder og arbejdsopgaver. Hvis du har brug for at være ekstra synlig, fx hvis du arbejder med asfalt på trafikerede veje, kan vi anbefale MASCOT arbejdsbukser med EN 20471 certificering - disse har desuden godkendte reflekser, der øger synligheden yderligere. Hvis du arbejder til havs, altså i en offshore stilling, har MASCOT arbejdsbukser der er godkendte til svejsning, og som derudover er brandhæmmende.

Generelt er MASCOTs udvalg af arbejdsbukser så stort, at der burde være nogle der er egnede til dit erhverv og arbejdsopgaver, uanset i hvilken branche du befinder dig. Dyk blot ned i udvalget her på siden, og find netop de MASCOT arbejdsbukser, der har de rigtige godkendelser, rigtige pasform og som passer til det arbejdsmiljø du arbejder i.