BLITE

På BLITE.dk har vi et stort udvalg af vores egenproducerede produkter til skarpe priser. Besparelsen af et ekstra mellemled giver os mulighed for løbende at lave stærke tilbud til jer.

BLITE

På BLITE.dk har vi et stort udvalg af vores egenproducerede produkter til skarpe priser. Besparelsen af et ekstra mellemled giver os mulighed for løbende at lave stærke tilbud til jer.

Der er 111 varer.

Viser 1-12 af 111 element(er)
Aktive filtre

Historien om BLITE 

Historien om BLITE, som vi kender det i dag, startede i 2012, hvor selskabet blev købt ud og startet forfra med ny ejerkreds og nyt cvr nummer. Lige siden starten har hele ideen med BLITE været, at man vil skabe kvalitetsværktøj, der skal være slidstærkt og funktionelt i brug. Værktøjerne har mest været tiltænkt til erhvervskunderne, da de oftest er på samme side med hensyn til kvalitet, da slutbrugerne ofte kan nøjes med mindre, hvis det er billigere.  

I løbet af årene har BLITE udviklet sig til at have hele paletten indenfor både værktøj samt kemi på baggrund af deres stærke samhandel med søsterselskabet VTK. Begge dele er samlet i bilerne, som konsulenter kører rundt i. I daglig tale hedder det ikke biler med de rullende showrooms, da de hver især har indrettet disse for at højne deres salg mest muligt. Det betyder også, at kunderne har mulighed for at se en bred vifte af varer i de rullende showrooms, når konsulenterne kommer forbi til at snak.  

Sortimentet i BLITE eget mærke 

Sortimentet i BLITES eget mærke kan fastsættes indenfor få områder, da det primært er håndværktøj, bits samt fedt og smøremidler. BLITE værktøj er efterspurgt af danskerne, da de forbinder dette med høj kvalitet. Desuden efterspørges vores værktøjskasse, som er en god værktøjskasse indeholdende toppe, håndværktøj, mv., som giver en god start for gør det selv-manden. Vi henter størstedelen af vores egne produkter i Taiwan, hvor vi får produceret disse efter egne forskrifter.  

Udviklingen i BLITE 

BLITE udvikles løbende, hvilket betyder, at der bliver foretaget tiltag, som gør, at man sikrer sig mod udviklingen. Dette betyder blandt andet, at det rullende showroom udvides med en tilhørende webshop, som henvender sig både til private og erhverv. Dette gør, at man har muligheden for at få en del af kagen på det private marked, så man kan udligne fordelingen mellem private og erhverv. Derudover kan man få flere erhvervskunder, hvoraf flere og flere af disse køber deres varer online, da de ved, hvad de skal have, og de tænker kun på, hvor de kan få det billigst.