Filtrer efter

Pris

Pris

  • 873,00 kr. - 1.499,00 kr.

brennenstuhl

Nedenfor kan du se et stort udvalg af brennestuhl. Hvis der mangler lige netop det på BLITE.dk, som du ønsker, skal du ikke tøve med at kontakte os, da vores forhandlerret giver os mulighed for at tilbyde jer det fulde sortiment.

brennenstuhl

Nedenfor kan du se et stort udvalg af brennestuhl. Hvis der mangler lige netop det på BLITE.dk, som du ønsker, skal du ikke tøve med at kontakte os, da vores forhandlerret giver os mulighed for at tilbyde jer det fulde sortiment.

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Aktive filtre

Produkter fra brennenstuhl i højkvalitet til hjemmet og arbejdspladsen

brennenstuhl er en tysk familiedrevet virksomhed, der laver højkvalitets produkter til at gøre hverdagen nemmere. brennenstuhl produkter er i højkvalitet og de har stor fokus på sikkerheden samt passion for bedre produkter indenfor deres felt. De har mange års erfaring på området. I 2018 havde brennenstuhl 60 års jubilæum. brennenstuhl er førende europæisk leverandør inden for kabeltromler, strømskinner, lamper og andre arbejdsmidler. Deres klassiske produkter er kabeltromler, forlængerledninger og strømskinner, men laver også lamper og sports, LED lommelygter og løsninger til automation i hjemmet. Produkterne egner sig til hele hjemmet, værkstedet eller byggepladsen. 

De klassiske produkter fra brennenstuhl

Et af de klassiske produkter fra brennenstuhl er stikdåser. brennenstuhl stikdåser har en tænd/sluk-kontakt og fås i mange forskellige varianter. Udover den klassiske stikdåse med tænd/sluk-kontakt, er der også stikdåser, der leverer strøm til stikkontakter individuelt. brennenstuhl individuelle omskiftelige stikdåser har en to polet afbryder, der gør det muligt at tænde og slukke for elektriske apparater uden at afbryde den komplette strømforsyning. Derudover er der også stikdåser med hånd- og fodkontakter, som er en god mulighed, hvis man ønsker at skjule sin stikdåse bag sofaen, men den stadig skal være nem at skifte. 

Udover stikdåserne er deres kabeltromler også ret populære. brennenstuhl kabeltromler er velegnede til brug i f.eks. husholdninger, værksteder, i haven eller på byggepladsen. Uanset anvendelse tilbyder brennenstuhl de bedst mulige kabeltromler, om det er til fritid eller arbejde. brennenstuhl tilbyder ekstraudstyr som f.eks. kabelpilot, det automatiske ”roll up system” og drejekontaktkomfort. brennenstuhl kabeltromler til byggepladser er specielt certificeret til kravene om brug på byggepladser. 

Rejseadapter til elektronik fra brennenstuhl 

brennenstuhl laver smarte rejseadaptere til dig, som skal ud at rejse. Eller måske har du købt en elektrisk enhed i udlandet, som ikke passer i de danske kontakter. Du kan tilslutte stik fra andre lande til adapteren. Der findes mange forskellige slags adaptere fra brennenstuhl, bl.a. stik fra UK til DK, USA til DK, verden til DK m.m. Med en adapter er du sikret at kunne oplade f.eks. telefon, imens du er på ferie i udlandet.