ICM

Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 8,00 kr. - 81.370,00 kr.

ICM

Nedenfor kan du se et stort udvalg af ICM. Hvis der mangler lige netop det på BLITE.dk, som du ønsker, skal du ikke tøve med at kontakte os, da vores forhandlerret giver os mulighed for at tilbyde jer det fulde sortiment.

ICM

Nedenfor kan du se et stort udvalg af ICM. Hvis der mangler lige netop det på BLITE.dk, som du ønsker, skal du ikke tøve med at kontakte os, da vores forhandlerret giver os mulighed for at tilbyde jer det fulde sortiment.

Der er 249 varer.

Viser 1-12 af 249 element(er)
Aktive filtre

ICM safety – levere både til gør-det-selv manden og den professionelle 

Året er 1946 i Hørsholm hos ArSiMa, senere ICM ArSiMa, hvor det hele startede med som en af de første af sin slags. ArSiMa, der er en sammentrækning af nogle stavelser i ”arbejdssikkerhedsmateriel”, begyndte at sælge netop arbejdssikkerhedsmateriel. De var firstmovers på området, hvilket har haft stor betydning for ICM Odense, som de fleste kender det i dag. ArSiMa blev i 2013 solgt til Jensen & Co., hvorefter den samlede konstallation blev opkøbt af ICM Sikkerhedsmateriel i 2012. Det nye navn blev derefter ICM ArSiMa, hvilket vi i dag kender som ICM Safety. I dag er hovedsædet i Odense, de har over 12.000 m2 lager og over 60.000 varer, der fordeler sig på 17 varegrupper.  

Handsker beskytter dine hænder og gør arbejd mere effektivt 

Handsker er en af dine bedste venner, når det kommer til beskyttelse af hænderne under stort set alt arbejde. Handskerne sætter effektiviteten op, da man føler, at der intet kan ske med hænderne, da de er pakket ind af sikkerhedsmateriellet. Hos ICM Safety er der handsker i alle afskygninger, som kan anvendes i adskillige faggrupper. Øverst på listen for den alsidige arbejdsmand/kvinde finder man en helt klassisk arbejdshandske, der er opdelt i oksespalt på indersiden samt bomuld på oversiden. Denne kan klare langt de fleste opgaver, som man kan stå overfor. Herudover findes der handsker for alle typer lige fra Impact Handsker til engangshandsker, hvor det er op til forbrugerne at vælge den type, der passer til deres arbejde.  

ICM Safety beskytter dine lunger med engangsmasker  

Værnemidler er et meget vigtigt element, når man arbejder i områder, hvor der er partikler i luften konstant. ICM er leveringsdygtige i engangsstøvmasker, som sidder godt på ansigtet samtidig med, at de beskytter mod disse partikler. Engangsstøvmaskerne er opdelt i 2 forskellige klasser, som er FFP2 og FFP3. FFP3 er den kraftigste forstået på den måde, at den beskytter mod virus, bakterier, radioaktivt samt sundhedsskadeligt / giftigt støv og aerosoler. FFP2 beskytter kun mod dele af disse.  

Engangsdragter fra ICM 

ICM leverer engangsdragter, som bør være en del af pakken, når vi taler værnemidler. Disse beskytter både medarbejder samt produktionen, hvorfor det er anbefalelsesværdigt, at disse anvendes, hvor man skal være ekstra forsigtigt.