Alle bedst sælgende
Milwaukee græstrimmer

Milwaukee græstrimmer

Der er 6 varer.

Viser 1-6 af 6 element(er)
Aktive filtre

Milwaukee græstrimmer 

Milwaukee græstrimmer til at lave den sidste finish af kanterne 

Kender du følelsen af en græsplæne der har friskklippede kanter? Plænen står bare flottere, når man har været den igennem grundigt med en græstrimmer. Med en Milwaukee græstrimmer får du en græstrimmer, der giver dig et af de bedste redskaber på markedet til have og park. Milwaukee græstrimmeren findes i M18 FUELTM Havetrimmer med QUIK-LOKTM systemet, hvor der påsættes en QUIK-LOKTM græstrimmer forsats. 

Fleksibel græstrimmer med udgangspunkt i QUIK-LOKTM systemet 

Milwaukee M18 FUELTM Havetrimmer med QUIK-LOKTM systemet, hvor der påsættes en QUIK-LOKTM græstrimmer forsats, giver dig ultimativ fleksibilitet, da græstrimmer forsatsen kan udskiftes med 3 andre typer forsatser. Milwaukee M18 FUEL TM Havetrimmer motorenheden indeholder ligeledes det avancerede REDLINK PLUSTM elektronik, der giver avanceret digital beskyttelse mod overbelastning af både maskine og batteri. Udover det avancerede teknologi indeholder maskinen en kulfri motor, der giver øget effektivitet, maksimal kraft og lang holdbarhed. På maskinen er der derudover monteret et justerbar støttegreb samt plads til en bæresele, der giver dig en god arbejdsstilling med optimal komfort til følge. 

Milwaukee græstrimmer der løser selv de mest krævende udfordringer 

Milwaukee M18 FUELTM Havetrimmer med QUIK-LOKTM systemet, hvor der påsættes en QUIK-LOKTM græstrimmer forsats, har en kraft der kan rydde tæt buskads. Der er ikke tale om en decideret buskrydder, men det er tæt på med den kraft maskinen kan levere. Med den 38,6 cm ryddebredde har du også en effektiv maskine, der dækker et stort areal på kort tid. Trimmerhovedet indeholder et Bump Feed system, der giver mere snor, hvis du giver hovedet et blødt bump mod jorden. Der er plads til omkring 7,6 m, hvis du bruger en 2,0 mm snor, og plads til omkring 6,1 m, hvis du bruger en 2,4 mm snor. 

 

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Milwaukee græstrimmer til skarpe priser, da vi er autoriseret Milwaukee græstrimmer forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Milwaukee græstrimmer tilbud til jer.