Alle bedst sælgende
Milwaukee kap-/geringssav

Milwaukee kap-/geringssav

Der er 9 varer.

Viser 1-9 af 9 element(er)
Aktive filtre

 

Milwaukee kap geringssav 

 

Find din Milwaukee kap geringssav hos Blite 

En Milwaukee kap geringssav leverer samme ydelse som en tilsvarende 230V Milwaukee kapsav, med kapacitet til at lave 500 snit i 78 mm fyrretræ på ét enkelt 12.0 Ah batteri. Milwaukee kap geringssav har en af de nyeste motorer. Den gør brug af den kulfrie Powerstate motor med Redlink Plus elektronik og Relithium High Output 12.0 Ah batteri, som giver en suveræn ydelse, holdbarhed og driftstid til de mest krævende opgaver. En Milwaukee kap geringssav har stort glidehegn, som giver den maksimale materialestøtte for øget fleksibilitet og præcision. Den har tilmed også LED-arbejdslys indbygget. 

 

Hvad er en Milwaukee kap geringssav? 

Arbejder du jævnligt med træ, så har du svært ved at undvære en Milwaukee kap geringssav i hverdagen. Når du skal finde den rigtige kap geringssav er det vigtigt at vurdere arbejdslyset, lasermarkeringen og savklingen. En Milwaukee kap geringssav kan klare de fleste opgaver og dilemmaer i hverdagen. Den har en skarp klinge, der kan klare det meste. Et smart LED-arbejdslys indbygget for den bedste belysning. Du går ikke galt i byen med en Milwaukee kap geringssav. 

 

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Milwaukee kap gerings save til skarpe priser, da vi er autoriseret Milwaukee forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Milwaukee tilbud til jer.