Filtrer efter

Pris

Pris

  • 1.256,00 kr. - 5.034,00 kr.

Milwaukee stiksav

Milwaukee stiksav

Der er 9 varer.

Viser 1-9 af 9 element(er)
Aktive filtre

Milwaukee stiksav 

 

Få massere power med en Milwaukee stiksav 

En Milwaukee stiksav kan skære igennem alt slags træ, hvad end det er hårdt eller blødt træ. Så skal du bruge en god stiksav med massere power, så er en Milwaukee stiksav helt klart et godt valg. Milwaukees stiksave er fleksible og de leverer et hurtigt og rent snit. Udover de allerede nævnte egenskaber hos Milwaukee stiksave, så er der også andre ting ved Milwaukee, der er svært ikke at kunne lide. De har f.eks. patenteret klineskift, som gør det muligt at kunne skifte klingen på din Milwaukee stiksav hurtigt uden brug af værktøj. En Milwaukee stiksav har tilmed også en 5-trins pendulfunktion, der giver et hurtigere snit. Derudover er motoren på en Milwaukee stiksav en kulfri powerstate-motor, der giver dig mere energi og et stærk, holdbart batteri.  

 

Kvaliteten er i høj kurs ved en Milwaukee stiksav 

Milwaukee har været i værktøjsbranchen i over 90 år. De har et slogan, der lyder ”Heavy duty”, som oversat betyder, at Milwaukee altid har det bedste af det bedste til deres kunder. Milwaukee vil producere de bedste og mest slidstærke maskiner til deres brugere. En Milwaukee stiksav er bestemt ikke en undtagelse. Du kan finde din Milwaukee stiksav hos Blite. Kontakt vores kundeservice eller din salgskonsulent for mere information.  

 

Den bedste Milwaukee stiksav 

En Milwaukee stiksav 18V har en kulfri motor, som giver maskinen en længere levetid og op til 32 m i 19 mm. Dens elektronik giver avanceret digital overbelastningsbeskyttelse for både batteri og værktøj, samt forbedrer værktøjets ydeevne. Hos en Milwaukee stiksav 18V finder du et slidstærkt batteri, som er solidt konstrueret med elektronik uden hukommelseseffekt og længere driftstid. Den har en 5-trins pendulfunktion, som giver et hurtigere snit. Derudover en 6-trins hastighedskontrol med blød opstart og automatisk opjustering til fuld hastighed, hvis belastning registreres.  

 

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Milwaukee stiksave til skarpe priser, da vi er autoriseret Milwaukee forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Milwaukee tilbud til jer.