Filtrer efter

Pris

Pris

  • 26,00 kr. - 21.059,00 kr.

otto schachner

På BLITE.dk har vi et stort udvalg af produkter fra otto schachner til skarpe priser, da vi er autoriseret forhandler heraf. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke otto schachner tilbud til jer. Kontakt os meget gerne, hvis I har brug for hjælp.

otto schachner

På BLITE.dk har vi et stort udvalg af produkter fra otto schachner til skarpe priser, da vi er autoriseret forhandler heraf. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke otto schachner tilbud til jer. Kontakt os meget gerne, hvis I har brug for hjælp.

Der er 130 varer.

Viser 1-12 af 130 element(er)
Aktive filtre

Værnemidler til den professionelle og gør-det-selv manden 

Siden stiftelsen i 1949 i København har fokus hos otto schachner været på udvikling af innovative værnemidler. Fra starten var udviklingen af kvalitets arbejdshandsker central, men i dag er der produkter indenfor alle kategorier af værnemidler. otto schachner, der i dag også går under navnet OS Safetycenter, er i dag en moderne dansk virksomhed, der er en del af den internationale koncern CERVA Group, som er en af Europas største producenter af værnemidler repræsenteret i 34 lande. 

Beskyt dine hænder og arbejd mere effektivt med handsker 

Ved stort set alle former for arbejde er der behov for handsker til at beskytte dine hænder. Når dine hænder er beskyttet, arbejdes der mere effektivt, da man ikke holder sig tilbage med at tage fat. I sortimentet hos otto schachner findes der mange forskellige otto schachner handsker til forskellige formål. Med de klassiske allround arbejdshandsker i natur oksespalt i håndfladen og vævet bomuld på overhånden, har du en fantastisk handske til mange forskellige arbejdsopgaver. Har du behov for mere fintfølende handsker end de klassiske allround arbejdshandsker, er strikkede handsker med dotter et godt valg. Har du behov for endnu mere fintfølende handsker, er monterings-/teknikerhandsker perfekt. Disse kommer i både syntetiske versioner og i versioner med skind.  

Beskyt dine lunger og din krop med engangsmasker fra otto schachner 

Når man arbejder i miljøer med partikler i luften, er det essentielt at have det rette værnemiddel for at beskytte sig. Med engangsstøvmasker fra otto schachner er du beskyttet, og maskerne er udviklet specielt ergonomisk for at tilpasse sig ansigtet. otto schachner engangsstøvmasker kommer både i klasse FFP2 samt FFP3. FFP2 masker beskyttet mod sundhedsskadeligt støv, som både er faste partikler og væskeformige aerosoler. FFP3 Beskytter mod sundhedsskadeligt og giftigt støv samt radioaktivt støv, virus og bakterier, både faste partikler og væskeformige aerosoler.  

Beskyt din krop og produktionen med engangsdragter fra otto schachner 

Engangsdragter, også kaldet besøgsdragter, fra otto schachner er også en vigtig del af virksomhedens værnemidler. otto schachner engangsdragter beskytter ikke alene mod stænk m.v., men det beskytter også jeres produktion mod partikler, man bringer med ind i produktionslokalet.