Filtrer efter

Pris

Pris

  • 9,00 kr. - 1.205,00 kr.

PAJO BOLTE

Nedenfor kan du se et stort udvalg af PAJO BOLTE. Hvis der mangler lige netop det på BLITE.dk, som du ønsker, skal du ikke tøve med at kontakte os, da vores forhandlerret giver os mulighed for at tilbyde jer det fulde sortiment.

PAJO BOLTE

Nedenfor kan du se et stort udvalg af PAJO BOLTE. Hvis der mangler lige netop det på BLITE.dk, som du ønsker, skal du ikke tøve med at kontakte os, da vores forhandlerret giver os mulighed for at tilbyde jer det fulde sortiment.

Der er 578 varer.

Viser 1-12 af 578 element(er)
Aktive filtre

PAJO BOLTE – speciale i salg samt distribution af montage 

PAJO BOLTE er en dansk virksomhed med hovedsæde i Hobro, som har speciale i befæstelse, der kan anvendes i samtlige afskygninger af den danske industri. Deres primære opgave er, at deres kunder får den bedst mulige løsning til deres specifikke opgave, som de står overfor. Siden 2017 har de været DS/EN ISO 9001:2015 certificeret, hvilket betyder, at kunderne kan forvente, at de får produkter, der lever op til en fælles, fastsat kvalitetsramme. PAJO BOLTE samarbejder med en lang række anerkendte internationale leverandører, som leverer kvalitetsprodukter, hvorved de sikrer sig, at kvalitetskravene overholdes.  

PAJO BOLTE har den komplette løsning 

For 25 år siden blev PAJO BOLTE etableret af Poul Anker Johansen, hvor de blev en del af PAJO Gruppen. Efterfølgende har sønnen, Lars Johansen, overtaget roret, hvor han sørger for, at de mange års erfaringer og know-how anvendes på bedst mulig vis for kunderne. I dag har PAJO BOLTE en komplet løsning indenfor montage, som indeholder dag til dag levering, 24-timers vagttelefon, scanner-løsninger, sortiments-gennemgang, kitting og specialforpakning, special værksted og EDI.  

PAJO BOLTE har desuden en komplet lagerlogistikløsning, som gør, at kunderne udelukkende skal tænke på godkendelse samt betaling af fakturaerne. VMI-løsningen fra PAJO BOLTE indeholder alt fra registrering af indkøbsbehov til den efterfølgende vedligeholdelse af reolerne, så de altid er ajourført.  

CE-mærkede produkter fra PAJO BOLTE 

PAJO BOLTE har produkter, der er udarbejdet i henhold til den europæiske standard for stålkonstruktioner – også kaldet CE. DS/EN15048 er måden, hvorpå boltene er fremstillet, men man kalder det til dagligt SB-bolte, som betyder Structural Bolting. PAJO BOLTE er leveringsdygtige i bolte, møtrikker, skiver, skruer, sikkerhedsskruer, blindnittemøtrikker, anker, og stifter.
Sikr dig, at du har dette rette udstyr til at fæstne dit udstyr fra PAJO BOLTE med et værktøjssæt.