Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 11,00 kr. - 37.499,00 kr.

RENO

På BLITE.dk har vi et stort udvalg af produkter fra RENO til skarpe priser, da vi er autoriseret forhandler heraf. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke RENO tilbud til jer. Kontakt os meget gerne, hvis I har brug for hjælp.

RENO

På BLITE.dk har vi et stort udvalg af produkter fra RENO til skarpe priser, da vi er autoriseret forhandler heraf. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke RENO tilbud til jer. Kontakt os meget gerne, hvis I har brug for hjælp.

Der er 49 varer.

Viser 1-12 af 49 element(er)
Aktive filtre

RENO sikrer kompressorer og højtryksrensere til professionelle 

Vælger du RENO, vælger du årtiers erfaring i udvikling og produktion af RENO kompressorer og RENO højtryksrensere. Siden 1952 har RENO udviklet og produceret kompressorer og trykluftværktøj, samt siden 1978 udviklet og produceret højtryksrensere. I dag er RENO en af de største producenter i de nordiske lande. 
 

RENO kompressorer til ethvert behov  

Typen af RENO kompressor er afgørende for, hvilke opgaver du skal bruge den til. Overordnet findes der tre typer af RENO kompressorer. Disse er: Stempelkompressorer, skruekompressorer og oliefrie kompressorer. 

Den mindst avancerede af de tre typer er en stempelkompressor. Denne type anvender stempler til at komprimere luften. Kompressortypen er billigere ift. de andre to typer, men der er også begrænsninger i anvendelsen. Luften, der produceres af en stempelkompressor, er af ringere kvalitet, da denne er varm og mere olieholdig, hvilket begrænser anvendelsen af luften. Derudover er støjniveauet fra stempelkompressoren højere, den anvender mere strøm, og den er ikke designet til at køre kontinuerligt. Mange har midlertidigt ikke behov for den høje luftkvalitet og anvender ikke stempelkompressoren kontinuerligt, hvorfor det er et rigtig godt køb for mange.  

Hvis man derimod har behov for kontinuerlig anvendelse eller behov for højere kvalitet af den producerede luft, skal man anvende de mere avancerede typer, som skruekompressorer eller oliefrie kompressorer. Skruekompressorer er bedre ift. kontinuerlig anvendelse, da støjniveauet er lavere, den anvender mindre strøm, og den er designet til at køre kontinuerligt. Luften, der produceres af en skruekompressor, er af bedre kvalitet end en stempelkompressor, da luften er koldere og mindre olieholdig pga. bedre kølesystemer, men luften er fortsat olieholdig. Oliefrie kompressorer er bedst ift. højere kvalitet af den producerede luft, da luftens temperatur kan kontrolleres og luften holdes fri for olie. 

RENO kompressorer til industrielt brug  

Der er i den særlige produktserie FF Industri stempelkompressorer til industrielt brug. EngineAIR, der er stempelkompressorer på benzin eller diesel, FF Monsun og FF Monsun PRO, der er skruekompressorer til industrielt brug. Derudover er der CleanAIR, SpiralAIR og WisAIR, der er oliefrie kompressorer til industrielt brug, hvilket sikrer, at der er løsninger til ethvert behov. 

RENO højtryksrensere til at rengøre i dybden 

Udover RENO kompressorer findes der et stort udvalg af højtryksrensere. Om behovet for rengøring er stationært eller mobilt har RENO et bred udvalg af højtryksrensere til at løse opgaven. Højtryksrenserne fås i mange varianter, hvor de mindste kan levere et tryk på op til 100 bar og de største kan levere et tryk på op til 500 bar. Hvis opgaven kræver varmt vand, er en RENO Geyser hedtvandsrenser et oplagt valg. Disse fås både som mobil og stationære modeller. Alternativt er en RENO Hotbox et oplagt valg, hvis du allerede har koldtvandsrenser fra RENO.