SCANGRIP

SCANGRIP har et bredt sortiment indenfor alle afskygninger af lysprodukter samt tilbehør hertil. På BLITE.dk har vi et udsnit heraf, hvor vi løbende kan give jer gode tilbud grundet vores SCANGRIP forhandlerret. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis I har brug for hjælp.

SCANGRIP

SCANGRIP har et bredt sortiment indenfor alle afskygninger af lysprodukter samt tilbehør hertil. På BLITE.dk har vi et udsnit heraf, hvor vi løbende kan give jer gode tilbud grundet vores SCANGRIP forhandlerret. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis I har brug for hjælp.

Der er 25 varer.

Viser 1-12 af 25 element(er)
Aktive filtre

SCANGRIP lamper og SCANGRIP lygter til belysning selv de mørkeste steder

Scangrip og deres arbejdslys i høj kvalitet, er dansk innovation og design, når det er allerbedst. Firmaet har en stor historie, og i dag er de Europas førende, når det kommer til arbejdslys. Derfor er vi hos BLITE virkelig stolte over at forhandle et bredt sortiment af Scangrip-produkter.

Alle der har prøvet det, ved at det er tæt på umuligt at udføre godt arbejde i mørke. Selvom det bare er tusmørke, bliver det med det samme utroligt svært at være nøjagtig, og se alle detaljerne.

De slags problemstilling ender du aldrig i, hvis du investerer i arbejdslys fra Scangrip.

Se vores store udvalg af Scangrip lamper

Uanset om du skal have en scangrip lampe pandelampe, så har vi forskellige varianter, du kan vælge mellem. Præcis hvilken lampe du skal vælge, afhænger selvfølgelig af, hvad den skal bruges til. Herunder er et par eksempler på nogle af de kvalitetsprodukter, som du kan finde i vores udvalg af Scangrip.

SCANGRIP I-VIEW pandelampe sætter nye standarder for scangrip lamper med den kraftige 2W COB LED strip, som giver en fuldstændig ensartet belysning af hele synsfeltet. Hvor den traditionelle pandelampe lyser fremad, giver LED teknologien i I-View samtidig en indbygget linse, der giver en perfekt spredning til oplysning umiddelbart foran brugeren.

SCANGRIP MULTIMATCH R 1.200 lumen LED scangrip lampe er en handy og genopladelig arbejdslampe med lav vægt, som ikke desto mindre yder 1.200 lumen. Med sin ekstremt høje CRI+ værdi, er MULTIMATCH R designet til detailing og inspektionsarbejde.

Udover den meget høje CRI+ værdi tilbyder MULTIMATCH R hele fem forskellige farvetemperaturer at vælge imellem.

SCANGRIP MULTIMATCH 3 3000 lumen er en kraftig, genopladelig arbejdslampe. Via Scangrip’s ALL DAYLIGHT funktion giver den dig mulighed for at vælge mellem 5 forskellige farvetemperaturer. Dette bevirker, at du med MULTIMATCH 3 har den ideelle lampe til, inspektion, polering og klargøring.

Scangrip lampers lysstyrke kan desuden justeres i fem niveauer fra 300 til 3.000 lumen.

Mangler du andet end lamper fra Scangrip?

Udover vores udvalg af Scangrip lamper, har vi også en lang række andre muligheder, når det kommer til arbejdslamper og byggepladsbelysning.

Derudover har vi et bredt udvalg af værktøj og tilbehør. Når du arbejder med mange typer af værktøj, er det også vigtigt at huske at passe ordentligt på dine ører. Derfor bør du tage et kig i vores omfattende udvalg af høreværn og ørepropper.

Køb dit værktøj online hos BLITE

Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser.

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk