Filtrer efter

Pris

Pris

  • 68,00 kr. - 155,00 kr.

SOUDAL fix all

SOUDAL fix all

Der er 8 varer.

Viser 1-8 af 8 element(er)
Aktive filtre

SOUDAL fix all 

 

SOUDAL fix all til alle slags overflader 

 

SOUDAL laver flere forskellige slags ”Fix all” produkter. Hvert SOUDAL fix all produkt har en given funktion. F.eks. kan du finde SOUDAL fix all crystal. Det er en krystalklar, høj kvalitets 1-komponent fugemasse med stor hæftekraft og elastiksitet. Sound fix all crystal er baseret på MS-polymer. Den er kemisk neutral. Det, der karakteriserer SOUDAL fix all crystal, er, at den er fuldstændig gennemsigtig. Den har en fantastisk limkraft på næsten alle slags overflader, samt en høj mekanisk styrke. Den kan nemt males over med en vandbaserede maling, og så har SOUDAL fix all økologiske fordele. De er fri for isocyanater, opløsningsmidler, halogener og syrer.  

 

Hvor bruger jeg SOUDAL fix all 

 

SOUDAL fix all crystal kan bruges på alle indvendige og udvendige fuge- og limopgaver. Fugemassen er gennemsigtig og har en elastisk limning, som kan fungere på mange forskellige konstruktioner og bygningsdele. SOUDAL fix all flexi bruges til fugning og limning i bygnings- og konstruktionsindustrien. Denne fugemasse kan også bruges til fugning af gulve. SOUDAL fix all turbo bruges til limning i bygningsindustrien. Den er f.eks. funktionel på paneler, profiler og andre bygningsdele på de mest almindelige overflader, såsom træ, spånplader m.v.  

 

På Blite.dk har vi et stort udvalg af SOUDAL fix all til skarpe priser, da vi er autoriseret SOUDAL fix all forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke SOUDAL fix all tilbud til jer.