Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 48,00 kr. - 674,00 kr.

SOUDAL fugemasse

SOUDAL fugemasse

Der er 13 varer.

Viser 1-12 af 13 element(er)
Aktive filtre

Soudal fugemasse 

 

Hvem laver Soudal fugemasse 

 

Soudal er kendt for blandt andet at lave tætnings- og klæbemidler til professionelle og forbrugere. Soudal er en belgisk familie virksomhed. Soudal fremstiller produkter til egne mærker. Deres produkter dækker op til 6 produktgrupper. Soudal laver silikoner og andre fugemasser, klæbemidler og meget andet.  

 

Soudal fugemasse er høj kvalitet 

 

Du kan få forskellige varianter af Soudal fugemasse og Soudal skum. Ens for alle Soudal fugemasse er, at de er meget høj kvalitet og har en stor hæftekraft. Men hvad karakteriserer egentlig sådan en Soudal fugemasse? Jo – først og fremmest er produktet meget nemt af forarbejde. Når produktet har hæftet sig, er det farveægte og vandfast. Den høje kvalitet giver Soudal fugemasse en utrolig stærk hæftning. Den kan hæfte sig til de flest tænkelige overflader. Men Soudal fugemasse undgår du luftbobler i fugen. Den er tilmed også fri for isocyanater, opløsningsmidler, syrer og halogener – tilmed er den også resistent overfor kemikalier. Udover den fantastiske Soudal fugemasse kan du også købe en Soudal skum. Det er en rengøringsspray, der sprøjter skum ud. Den renser og affedter beskidte overflader. Den er letopløselig og drypper ikke. Soudal skum efterlader heller ingen film.  

 

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Soudal fugemasse og skumtil skarpe priser, da vi er autoriseret forhandler af Soudal fugemasse og skum. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke tilbud på Soudal fugemasse og skum til jer.