Filtrer efter

Pris

Pris

  • 531,00 kr. - 11.249,00 kr.

STAHLWILLE momentnøgler

STAHLWILLE momentnøgler

Der er 23 varer.

Viser 1-12 af 23 element(er)
Aktive filtre

STAHLWILLE momentnøgle 

 

STAHLWILLE momentnøgle – innovation på baggrund af tradition 

 

I mere end 150 år har STAHLWILLE stået for bestræbelsen efter perfektion. Eduard Wille var firmaets grundlægger og han satte sig et mål, som medarbejdere den dag i dag føler sig forpligtet overfor: Intet mindre end at udvikle de bedste værktøjer. Når det gælder kvalitet, går STAHLWILLE ikke på kompromis. Virksomhedens produkter fremstilles under strenge kvalitetskontroller på tre anlæg i Tyskland. Hvis du leder efter en mekanisk momentnøgle, der er hurtig at indstille til næste skrueforløb, så er STAHLWILLE et godt bud. 

 

Den perfekte STAHLWILLE momentnøgle 

 

Med en STAHLWILLE momentnøgle får du en høj grad af betjeningskomfort, præcise justeringsmuligheder og en ideel ergonomi. Dette gør STAHLWILLE for at garantere sikkerhed og produktivitet. Du kan få forskellige momentnøgler fra STAHLWILLE moment. F.eks. en Stahwille momentnøgle 730, som er en mekanisk momentnøgle eller en STAHLWILLE momentnøgle 721. Udover momentnøgler har de også momentskruetrækkere, drejevinkel-momentnøgler, moment kontrolværktøj og meget mere. STAHLWILLE moment har lavet den første elektromekaniske momentskruetrækkre på markedet – hvor de kombinerer præcisionen fra den elektroniske måling med det kendte ”klik” fra den mekaniske udløsning.  

 

På Blite.dk har vi et stort udvalg af STAHLWILLE momentnøgler til skarpe priser, da vi er autoriseret STAHLWILLE forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke STAHLWILLE tilbud til jer.