SCANGRIP MULTIMATCH 3 3000 lumen (03.5653)

SCANGRIP MULTIMATCH 3 3000 lumen (03.5653)

03.5653
2.711,50 kr.
Inkl. moms
2711.5
Antal
Levering 5-6 dage

KØB FOR 1.000,00 kr. MERE OG FÅ GRATIS FRAGT!
Billigst på PriceRunner
Beskrivelse

MULTIMATCH 3 er en kraftig, genopladelig arbejdslampe, som via Scangrip’s ALL DAYLIGHT funktion giver dig mulighed for at vælge mellem 5 forskellige farvetemperaturer. Dette bevirker, at du med MULTIMATCH 3 har den ideelle lampe til brug for perfekt farvematch, inspektion, polering, klargøring, maler- og rengøringsarbejde.

Lysstyrken kan desuden justeres i fem niveauer fra 300 til 3.000 lumen.

Med MULTIMATCH 3 sørger Scangrip desuden for, at du aldrig bliver efterladt i mørket. Således tilbyder Scangrips nye SPS-system for, at du på få sekunder kan udskifte det genopladelige batteri i MULTIMATCH 3. Derudover har MULTIMATCH 3 et indbygget batteri til brug for nødsituationer, hvor dét eller de genopladelige batterier er løbet tør for strøm, ligesom du altid kan anvende MULTIMATCH 3 ved brug af det medfølgende ladestik.

Download lyskontrol app til MULTIMATCH 3:

// App Store - iOS
// Google Play - Android
// Quickguide til Bluetooth lyskontrol appen

Sådan slettes PIN-koden:
?Aktiver Bluetooth-funktionen
?Hold Bluetooth-tasten inde i 10 sekunder
?PIN-koden er nu nulstillet

Detailing- og Malerindustriens belysningsløsning
Scangrips 3. generation af lamper og lygter til detailing- og malerindustrien er verdens mest sofistikerede, og er specialudviklet og designet til brug for perfekt farvegenkendelse, detailing, inspektions- og malerarbejde.

CRI+
I forbindelse med vores serie af belysningsløsninger til detailing & malerindustrien benytter vi os af begrebet CRI+, og hvor CRI-værdien (Colour Rendering Index) er defineret som et gennemsnit af alle 15 R-værdier. Dette er den eneste korrekte definition af CRI-værdien, når denne benyttes som et mål for evnen til at farvegenkende.

Spred lyset på dine SCANGRIP arbejdslamper
Med SCANGRIP DIFFUSER tilbehøret kan arbejdsbelysningen tilpasses endnu bedre til den konkrete opgave. Lyssprederen giver et blødt lys uden hårde skygger. Det er let og sikkert at montere diffuseren på din SCANGRIP-lampe.

Med lyssprederen oplyses hele rummet med et behageligt og effektivt lys til enhver form for reparation, maler- eller byggearbejde.

// MULTIMATCH 3’s design er unikt og dækket af EU design-patentet RCD Nr. 5597010

Produktoplysninger
03.5653

Produktinformation

Webshop
Ja