MASCOT ULTIMATE STRETCH - køb dit nye arbejdstøj på BLITE.dk

Arbejdstøjet fra MASCOT´S ULTIMATE STRETCH serie, giver rigtig meget bevægelsesfrihed og i særdeleshed, hvis du er vant til arbejdsbukser og jakker i fast stof. Når du først har prøvet komforten i ULTIMATE STRETCH-arbejdstøjet, så er der ingen vej tilbage – arbejdstøjet er så behageligt, at du ikke har lyst til at tage det af! Tøjet er designet i et smart design, er vandafvisende og giver maksimal komfort.

SPAR 5% PÅ UDVALGTE ARBEJDSBUKSER

Til og med søndag d. 13. juni 2021 sparer du 5% på disse udvalgte arbejdsbukser med ULTIMATE STRETCH. Tilbuddet gælder alle størrelser og farver.

STRETCH – behageligt arbejdstøj hele dagen

Har du et arbejde, hvor du har mange forskellige arbejdsstillinger? Med STRETCH arbejdstøjet er der intet, der strammer eller generer, uanset om du arbejder på knæ, arbejder i en uvant stilling eller udfører stående arbejde på en stige. Bevægelsesfriheden begrænses ikke med et par arbejdsbukser i ultimativt strækstof.

Arbejdsbukser i slidstærkt materiale

Er ULTIMATE STRETCH slidstærkt nok til håndværksbranchen? Ja, MASCOT´s strækstofkvalitet 311 er en af de mest slidstærke kvaliteter i sortimentet. Du behøver derfor ikke at gå på kompromis med slidstyrken, når du køber ULTIMATE STRETCH-produkter. STRETCH arbejdstøjet findes i et bredt sortiment.

Velegnet til udendørs arbejde

Størstedelen af arbejdstøjet i ULTIMATE STRETCH er oplagt til udendørs brug, da de har en vandafvisende finish. Du behøver derfor ikke trække i regntøjet i bygevejr, da du både finder arbejdsbukser og -jakker, der er vandafvisende. Der er ikke gået på kompromis med noget i MASCOT-arbejdstøj i 100% stretch med maksimal komfort.

MASCOT ACCELERATE SAFE Sikkerhedstøj

MASCOT´S SAFE serie af sikkerhedstøj, har det højeste niveau inden for sikkerhed, innovative funktioner og ubegrænset bevægelsesfrihed. Sikkerhedstøjet er til alle, der kræver noget helt særligt af deres sikkerhedstøj.  

Smart design med brugeren i centrum - f.eks. er reflekserne skrå og asymmetriske. Det giver visuelt et udtryk, der virker slankende og dynamisk for brugeren af tøjet. Derudover er reflekserne opdelte i designet, hvilket giver produkterne et smart og moderne præg. 

For at bibeholde den gode bevægelsesfrihed, som strækstofmaterialet i MASCOT® ACCELERATE SAFE giver, er reflekserne strækbare.

Bestil nemt på BLITE.dk

På BLITE.dk finder du et bredt udvalg af arbejdstøj – bukser, jakker, sikkerhedstøj, sikkerhedssko, veste, varmejakker, termojakker og trøjer. Webshoppen har åben 24/7 og du kan kontakte os på ☎ 75 36 75 75. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ovenstående tilbud gælder til og med søndag d. 13. juni 2021. Vi tager forbehold for udsolgte varer eller længere leveringstid på nogle varer.