RYMAX | Olie, spray, fedt og additiver

RYMAX forhandles i over 55 lande over hele verden siden 1987 og anerkendes for deres høje kvalitet på specielt olie. RYMAX er stærk inden for produkter til både biler, lastbiler, traktorer, entreprenørmaskiner, motorsport og motorcykler.
Du er altid velkommen til at kontakte os på mail@blite.dk hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning til et eller flere RYMAX produkter.

På BLITE.dk kan du finde et stort udvalg fra RYMAX, hvor vi har valgt nogle af de bedste og mest populære produkter fra det store vareudvalg - og der er masser af gode fordele ved at vælge RYMAX!

RYMAX | Olie, spray, fedt og additiver

RYMAX forhandles i over 55 lande over hele verden siden 1987 og anerkendes for deres høje kvalitet på specielt olie. RYMAX er stærk inden for produkter til både biler, lastbiler, traktorer, entreprenørmaskiner, motorsport og motorcykler. Du er altid velkommen til at kontakte os på mail@blite.dk hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning til et eller flere RYMAX produkter.

På BLITE.dk kan du finde et stort udvalg fra RYMAX, og vi har valgt nogle af de bedste og mest populære produkter fra det store vareudvalg.

RYMAX motorolie til personbiler

RYMAX motorolie til personbiler spænder bredt, og er designet til at opfylde internationale krav og har godkendte datablade i Danmark. Motorolie fra RYMAX sikrer at din motor får det optimale niveau af beskyttelse, samtidigt med at det forlænger komponenternes levetid og dermed holder omkostningerne nede for dig som ejer. RYMAX udvikler motorolie efter de nyeste teknologier, og du kan let finde den olie der passer præcis til din bil, da produkterne hver især er udviklet specielt til de forskellige bilmærker og modeller.

Du kan finde den rette motorolie til din bil ved, at bruge nummerplade søgning herunder.

RYMAX motorolie til landbrug og entreprenør

RYMAX har udviklet olie til landbrug og entreprenører, der leverer fremragende beskyttelse mod slid og fremmer længere maskinlevetid og opfylder de høje kvalitetsstandarder. Hos BLITE.dk finder du olie til landbrug og entreprenører i både 1 L, 20 L, 205 L og 1.000 L.

RYMAX kølervæske

RYMAX har gjort det let og enkelt for dig, og sørger for at når du køber RYMAX kølervæske, kan du få en kølervæske der passer til alle bilmærker. På den måde kan du bruge samme produktet til flere forskellige køretøjer.

RYMAX fedt

RYMAX har et komplet udvalg af højkvalitets fedt der er velegnet til biler samt inden for landbrug og til industrielle anvendelser. Produkterne giver suveræn smøring og optimal beskyttelse mod slid, korrosion og forurening.

RYMAX håndrens

Den populære RYMAX håndrens er produceret af ingredienser af høj kvalitet i en mild gelstruktur, er biologisk nedbrydelig, uden opløsningsmidler og designet til effektivt at fjerne genstridigt snavs.

Håndrensen fåes i både 600 ml og 4,5 L, og det er desuden muligt at tilkøbe pumpe og holder til 4,5 L til let og hurtig benyttelse.

Topkvalitet til både personbiler og kommercielle køretøjer

Rymax er en hollandsk virksomhed, som særligt er kendt for at producere smøremidler og additiver af høj kvalitet til personbiler, kommercielle køretøjer, motorcykler, racerbiler samt til industri, landbrug og meget andet.

Siden virksomhedens grundlæggelse er det kun gået én vej for Rymax. I dag er de bl.a. involveret i forskellige motorsportsbegivenheder og har partnerskaber med professionelle racerkørere.

Rymax er med andre ord en højt anerkendt virksomhed inden for motorsportsindustrien. Derfor har vi hos BLITE naturligvis valgt at føre produkter fra brandet, da vi ønsker at tilbyde vores kunder det bedste af det bedste, når det kommer til smørestoffer- og produkter.


Sprayprodukter fra Rymax med god kvalitet i højsædet

Hos BLITE har vi naturligvis også et stort udvalg af diverse sprayprodukter fra Rymax, som er kendt for sine højtydende egenskaber, hvor den gode kvalitet er i fokus. Kvalitet er nøgleordet hos Rymax, og det afspejler sig tydeligt i sortimentet af sprayprodukter. Med produkter kendt for deres gode kvalitet sikrer de, at dine motor- og autodele altid er i topform. Sprayprodukterne er udviklet med fokus på både pålidelighed og effektivitet, hvilket gør dem til uundværlige værktøjer for dig, der ønsker at vedligeholde dit udstyr på bedste vis. Anvendelse af produkterne forlænger ikke kun levetiden på dine dele, men sikrer også en optimal ydeevne.

Vores brede sortiment fra Rymax inkluderer bl.a. et specialudviklet rengøringsmiddel til bremser og autodele, der effektivt trænger gennem snavs og korrosion, skyller dem væk, og eliminerer behovet for afmontering, alt imens det efterlader overfladerne uden rester, tørrer hurtigt og ikke er korrosivt over for metaller.

Desuden tilbyder vi en alsidig spray, der kan anvendes til en række formål som smøremiddel, rustfjerner, kontaktspray, korrosionsbeskyttelse og værktøjsrenser. Denne spray er ideel til fastgørelsesværktøj, skrueforbindelser, skinner, tandhjul, kæder, låsning af haveredskaber samt fastgørelse af spoler.

Derudover har vi et produkt designet til at smøre kæder, der fordeles som et skum for en grundig og effektiv dækning. Dette produkt danner en film med høj smøreevne, der har fremragende samhørighed og vedhæftning til metaloverflader, er klæbrig og ekstremt vandafvisende.


Teknologisk innovation, men med hensyn til miljøet

Når det kommer til teknologisk udvikling og innovation, er Rymax blandt de absolut førende i verden, når det kommer til olier, fedt og andre additiver. De fremstiller både højtydende produkter til almindelige personbiler samt specialiserede produkter til kommercielle transportmidler, landbrug samt til biler og motorcykler inden for motorsport. Alle deres produkter lever naturligvis op til alle internationale standarder og godkendelser.

Til trods for at være blandt de førende inden for teknologisk innovation på området, har Rymax også et stort fokus på samfundsansvar og miljø. Brandet støtter således en række sociale initiativer og formål, hvor de bl.a. hjælper med at styrke samfund i de mindre privilegerede dele af verden, fx i Afrika.

Rymax har gennem årene desuden samarbejdet med en række professionelle events inden for bilindustrien, som fx verdens næststørste rallyløb, Morocco Dessert Challenge, samt den største driftfestival i Skandinavien, Gatebil, som afholdes i Norge.

Hold øje med Black Friday

Vi garantere skarpe tilbud i massevis, så hold dig opdateret på BLACK FRIDAY 2022 hos os.

Ekstra nedsat lagersalg

Gør et kup i vores store online lagersalg, hvor du kan finde varer nedsat til særligt nedsatte priser.

Vil du have hurtig levering?

For os er god service og hurtig levering vigtigt - og vi gør vores allerbedste for, at sikre at du får den bedste oplevelse. Derfor kan du forvente at vi afsender bestilte lagervarer inden 1-2 hverdage.