BaerFix tændrørsgevindsæt 14x1,25mm 4 bøsninger, 1 bor 1

BaerFix tændrørsgevindsæt 14x1,25mm 4 bøsninger, 1 bor 1 instalationsværktøj

F14125
885,00 kr.
Inkl. moms
885
Antal
Levering 4-5 dage

KØB FOR 1.000,00 kr. MERE OG FÅ GRATIS FRAGT!
Billigst på PriceRunner
Beskrivelse

Med BaerFix® tændrørsgevindreparationssættet kan beskadigede MF 14 x 1,25 gevind repareres hurtigt og nemt.

Dette sæt indeholder alt det værktøj du skal bruge for at opnå en permanent og stærk forankring i forskellige materialer. BaerFix® gevindreparationssættet er ideelt til materialer som aluminium, letmetaller, ikke-jernholdige metaller, messing, bronze, støbejern, plast, laminater og hårdttræ. Bemærk venligst, at sættet kun er egnet til materialer med en trækstyrke op til ca. 450 N/mm².

BaerFix® gevindindsatser er selvskærende, garanterer en permanent tæt gevindforbindelse i dit emne og er ekstremt nemme at bruge. Skru blot ind i hullet - indsatserne skærer selv holdegevindet over. Når først din tråd er slidt eller revet ud, er en stabil forbindelse mellem materialerne ikke længere mulig. Det er her, BaerFix® gevindindsats kommer til undsætning. Med vores selvskærende gevindindsatser kan du reparere eller forstærke beskadiget indvendigt gevind. Beskadigede tråde i dine komponenter behøver ikke at være afviste. Indsæt blot et gevindindsats med samme indvendige gevind i komponenten, og dit gevind vil ikke kun blive repareret, det vil også være mere udtræksfast og slidstærkt. Udtræksstyrken er højere end en klasse 8.8 skrue.

For at hjælpe med reparationen inkluderer sættet udover gevindindsatserne et kernebor, en konisk forsænkning og et samleværktøj. Brug kerneboret til at klargøre kernehullet og installationsværktøjet til at indsætte den selvskærende gevindindsats.

Produktoplysninger
F14125