BaerFix tændrørsgevindbøsning 14x1,25mm 5 bøsninger

BaerFix tændrørsgevindbøsning 14x1,25mm 5 bøsninger

FE141251
446,25 kr.
Inkl. moms
446.25
Antal
Levering 4-5 dage

KØB FOR 1.000,00 kr. MERE OG FÅ GRATIS FRAGT!
Billigst på PriceRunner
Beskrivelse

BaerFix® gevindskær med tre skærehuller er selvskærende, garanterer en permanent, tæt gevindforbindelse i dit emne og er ekstremt nemme at bruge. Skru det blot ind i hullet - du skærer selv monteringsgevindet i.
Hvis dit tændrørsgevind eller gløderørgevind er slidt eller revet ud, er en stabil forbindelse til tændrøret eller gløderøret ikke længere mulig. Her bruges den selvskærende BaerFix® gevindindsats. Med vores selvskærende gevindindsatser kan du reparere dit ødelagte indvendige gevind eller forstærke det eksisterende gevind. Hvis gevindet i dit topstykke er beskadiget, behøver dette ikke at være et afslag. Indsæt blot en gevindbøsning med samme indvendige gevind i komponenten, så dens gevind ikke kun repareres, men også har en højere udtræksstyrke og er også mere slidstærkt. Gevindindsatserne er designet således, at tændrørets tætningsring stikker ud over gevindindsatsen.
BaerFix® selvskærende gevindindsatser med skærehuller er ideelle, hvis du vil skabe en stærk forbindelse til lette og svært bearbejdelige materialer. Disse skær kan absorbere mere kraft, som også er fordelt på tre skærehuller.

Produktoplysninger
FE141251