3M masker

Kontakt os meget gerne hvis der mangler et produkt nedenfor, som I ønsker jer. Vores forhandlerret gør, at vi bør have mulighed for at hente det hjem til jer. 

3M masker

Kontakt os meget gerne hvis der mangler et produkt nedenfor, som I ønsker jer. Vores forhandlerret gør, at vi bør have mulighed for at hente det hjem til jer. 

3M masker til at beskytte dine luftveje og øjne mod farlige stoffer 

Vigtigheden af at anvende værnemidler mod farlige stoffer er helt essentiel for at sikre din sundhed og dermed højne den generelle arbejdsmoral. 3M masker beskytter dig mod farlige stoffer, så dine luftveje og øjne beskyttes. Dette både, hvis du arbejder professionelt på et værksted, eller privat i dit hjem med f.eks. din løvblæser. Udvalget af 3M masker er stort og dækker over de mere simple støvmasker, der kun beskytter dine luftveje, over de mere avancerede halv- og helmasker, der kan beskytte dine luftveje mere effektivt via halvmaskerne, men også kan beskytte både dine luftveje og øjne via helmaskerne, til meget avancerede turbo- og trykluftforsynede åndedrætsværn. 

3M masker til at beskytte dine luftveje mod støv og partikler 

Med en 3M støvmaske har du et kvalitetsprodukt til at beskytte dine luftveje mod støv og partikler, der ikke altid er synligt for det blotte øje. Med et perfekt ergonomisk design tilpasser 3M støvmaskerne sig ansigtets konturer med optimal komfort. Med 3M Aura 9300+ serien støvmasker, får du en støvmaske udviklet med høj ydelse og uovertruffen komfort for øje. Med de tre særlige paneler egner masken sig til mange forskellige ansigtsformer. I specialserien af støvmasker findes bl.a. støvmasker mod svejserøg samt støvmasker mod lugtgener. 

3M halv- og helmasker samt turbo- og trykluftforsynede 3M åndedrætsværn  

Hvis du arbejder med særligt farlige stoffer, har du behov for mere beskyttelse end en støvmaske. Med en halvmaske har du beskyttet dine luftveje mod gasser, dampe og partikler med avancerede filtre. Filtrene til halvmaskerne er udskiftelige, når de er opbrugt. Til en 3M halvmaske skal der som minimum ofte anvendes beskyttelsesbriller til at beskytte mod stænk m.v. I visse tilfælde er en 3M helmaske, der dækker hele dit ansigt, et bedre valg, hvis beskyttelsesbrillerne ikke er nok til at beskytte dine øjne mod gasser, dampe, m.v. 

I særligt krævende miljøer med ekstremt farlige stoffer eller krav til renligheden af miljøet luft, anvendes turbo- og trykluftforsynede 3M åndedrætsværn, der dækker hele dit hoved. Med et 3M turboåndedrætsværn modtager du ren luft fra et mobilt system du bærer på ryggen, der filtrerer luften i rummet. Med et 3M trykluftforsynet åndedrætsværn modtager du frisk luft udefra via et trykluftsystem.