Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

  • 146,00 kr. - 3.496,00 kr.

3M

På BLITE.dk har vi et stort udvalg af 3M til skarpe priser, da vi er autoriseret 3M forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke tilbud til jer. Kontakt os meget gerne, hvis I har brug for hjælp. 

3M

På BLITE.dk har vi et stort udvalg af 3M til skarpe priser, da vi er autoriseret 3M forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke tilbud til jer. Kontakt os meget gerne, hvis I har brug for hjælp. 

Der er 17 varer.

Viser 1-12 af 17 element(er)
Aktive filtre

Sikkerhedsudstyr til den professionelle og gør-det-selv manden 

3M har i over 100 år leveret kvalitetsprodukter til både de professionelle og gør-det-selv mændene. Med over 55.000 varenumre har de et meget bredt produktsortiment. 3M er særligt kendt for deres sikkerhedsudstyr, herunder særligt deres høreværn og deres åndedrætsværn. 

Beskyt din hørelse med et stort udvalg af aktive og passive høreværn fra 3M Danmark 

3M Danmark tilbyder et stort og bredt udvalg af høreværn. Hvad enten du skal bruge passive eller aktive høreværn, høreværn med eller uden radio og kommunikationsmulighed har 3M Danmark produkterne.  

3M PELTORTM høreværn og headset produktserien indeholder en bred vifte af produkter til at sørge for mindskelse af høje lyde, og dermed sikre din hørelse ikke tager skade. Af høreværn er der både aktive og passive høreværn. De aktive høreværn er elektroniske høreværn, der sørger for at høje lyde sorteres fra, og det således kun er lyde dine øre kan tåle, der går igennem høreværnet. De passive høreværn er ikke-elektroniske høreværn, der holder lyden ude ved hjælp af en tætningsring og en skumpude. De aktive høreværn kan også indeholde radio og kommunikationsmulighed, der både er envejs- og tovejskommunikation. 3M PELTORTM WSTM ALERTTM XP til arbejdsbrug er et tovejskommunikationshøreværn, der sørger for effektiv kommunikation i arbejdsmiljøer med meget larm. 

Beskyt din hørelse med et stort udvalg af ørepropper 

3M ørepropper er en nem og effektiv måde du kan sørge for mindskelse af høje lyde, og dermed sikre din hørelse ikke tager skade. 3M E-A-RTM ClassicTM ørepropperne er lavet i skum, der langsomt tilpasser sig øregangens form, og har derudover en særlig overflade, der sørger for at holde øreproppen på plads.  

Beskyt dine lunger med et stort udvalg af åndedrætsværn fra 3M Danmark 

3M Danmark tilbyder også et stort og bredt udvalg af åndedrætsværn. Hvad enten du skal bruge støvmasker, halv- og helmasker eller turbo- og trykluftforsynede åndedrætsværn har 3M Danmark produkterne. 

3M masker dækker over både de mere simple støvmasker og de mere avancerede halv- og helmasker. Støvmasker beskytter dig og dine lunger mode både synlige, men også usynlige partikler i luften. Ulempen ved støvmasken er dens relative korte brugstid og dens simple ergonomiske egenskaber. Halv- og helmasker løser netop disse udfordringer, da de ergonomiske egenskaber er bedre og dermed sidder bedre på hovedet. Med udskiftelige filtre kan halv- og helmasker genanvendes med nye filtre. Helmaskerne beskytter ikke kun lungerne, men i lige så høj grad øjnene mod både synlige, men også usynlige partikler i luften. 

3M åndedrætsværn sikrer ren luft i de mest krævende miljøer med særligt skadelige partikler i luften. Åndedrætsværnene dækker over hele ansigtet. Turboåndedrætsværn filtrerer partiklerne i luften i lokalet via et særskilt batteridrevet filter, og trykluftforsynede åndedrætsværn leverer frisk luft ude fra lokalet via et trykluftsystem.