Filtrer efter

Pris

Pris

  • 255,00 kr. - 1.601,00 kr.

3M ørepropper

Bredt sortiment eller ej - vores forhandlerret giver os mulighed for at kunne distribuere alle ønskede produkter, så I skal blot kontakte os, hvis der mangler noget på hjemmesiden.

3M ørepropper

Bredt sortiment eller ej - vores forhandlerret giver os mulighed for at kunne distribuere alle ønskede produkter, så I skal blot kontakte os, hvis der mangler noget på hjemmesiden.

Der er 4 varer.

Viser 1-4 af 4 element(er)
Aktive filtre

3M ørepropper til nem og billig beskyttelse af din hørelse 

3M har et bredt udvalg af ørepropper til forskellige typer af brug. Om det er sammenrullelige ørepropper, bløde ørepropper, genanvendelige ørepropper eller ørepropper via bøjlehøreværn har 3M alle typer. Du kan ikke sige ørepropper uden at komme rundt om 3M. Historisk har 3M brugt mange ressourcer på at udvikle og designe ørepropper, hvilket har gjort dem verdensledende indenfor netop dette område. 

De klassiske E-A-R Classic 3M ørepropper 

Med 3M E-A-R Classic ørepropper, også kaldet 3M EAR Classic ørepropper, sætter 3M standarden for høreværn som de første i verdenen, der udviklede skum ørepropper. 3M E-A-R Classic ørepropper er sammenrullelige 3M ørepropper. Skummet i øreproppen er lavet i et materiale, der langsomt udvider sig, således det tilpasser sig øregangens form, hvilket giver perfekt komfort uden, at ørepropperne falder ud af ørene. Materialet er derudover fugtbestandigt, som bevirker, at materialet kan udvide sig langsomt på trods af at være i fugtige miljøer. Med den teksturede overflade på ørepropperne sikres, at ørepropperne ikke falder ud af ørene. Ørepropperne beskytter din hørelse ved op til lyde på 28 Decibel. 

De bløde E-A-R Push-Ins POD ørepropper 

Med 3M E-A-R Push-Ins POD-ørepropper, også kaldet 3M EAR Push-Ins ørepropper, har du ørepropper, der er nemme at håndtere, idet der er greb på ørepropperne. 3M E-A-R Push-Ins POD-ørepropper er bløde 3M ørepropper. Som navnet Push-Ins antyder, skal der udelukkende et forsigtigt tryk til for at få en perfekt og ensartet pasform. Grebet på ørepropperne bevirker, at du undgår at skulle røre ved spidserne af ørepropperne, hvilket gør dem mere hygiejniske. Ørepropperne beskytter din hørelse ved op til lyde på 38 Decibel.