Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

  • 248,00 kr. - 3.496,00 kr.

3M høreværn

Nedenfor kan I se et udvalg af produkterne, som vores forhandlerret giver os. Tøv ikke med at kontakte os, hvis der mangler netop det, som du søger.

3M høreværn

Nedenfor kan I se et udvalg af produkterne, som vores forhandlerret giver os. Tøv ikke med at kontakte os, hvis der mangler netop det, som du søger.

Der er 7 varer.

Viser 1-7 af 7 element(er)
Aktive filtre

Beskyt din hørelse med 3M PELTOR og andre 3M høreværn 

Arbejder du i et miljø med meget støj, er det alfa omega, at du anvender høreværn for at beskytte din hørelse. Med 3M PELTOR høreværn og andre 3M høreværn får du kvalitetsprodukter, der beskytter dig optimalt. Udover kvaliteten i 3M PELTOR høreværn og andre 3M høreværn er et stort fokus de ergonomiske egenskaber. 3M PELTOR høreværn og andre 3M høreværn kommer både i aktive og passive versioner. De aktive versioner er de mest avancerede, men er også de dyreste versioner.  

De avancerede aktive 3M PELTOR høreværn og andre 3M høreværn med mulighed for kommunikation 

Med de avancerede aktive versioner af 3M PELTOR høreværn og andre 3M høreværn får du nogle af de bedste høreværn på markedet. De aktive høreværn er bygget op omkring en “optager” udvendigt på høreværnet samt en “højtaler” indvendigt i høreværnet. Konstruktionen muliggør kontrol med støjniveauet, således støjniveauet kan tilpasses netop dine ønsker. I udvalgte modeller er der endda aktiv støjreduktion, således høje lyde sorteres fra og dermed beskytter din hørelse. 

Med 3M PELTOR WS ALERT XP får du noget af det bedste indenfor høreværn til arbejdspladsen. De aktive høreværn sikrer din hørelse fra larm på arbejdspladsen ved aktiv støjreduktion. Derudover kan du med 3M PELTOR WS ALERT XP selv justere støjniveauet for dine omgivelser, så der er mulighed for at kommunikere med kollegaer på trods af et støjfyldt miljø. Dertil er der en støjdæmpende boommikrofon, der sikrer tydelig lyd i støjfyldte miljøer, samt indbygget bluetooth teknologi, der sikrer effektiv kommunikation, da du ikke skal flytte dig fysisk for at kommunikere med dine kollegaer. Afslutningsvis giver indbygget FM-radio også mulighed for musik på arbejdspladsen via høreværnene. 3M PELTOR WS ALERT XP findes både i en version der sidder henover hovedet og i en version, der er hjelmmonteret. 

De passive 3M høreværn 

Udover de avancerede høreværn findes også de mindre avancerede passive 3M høreværn. Disse høreværn dæmper støjniveauet til en vis grad, men kan ikke holde meget høje lyde ude. Der er forskellige kvaliteter af høreværn, hvilket afgør, hvor høje lyde de kan holde ude. De passive 3M høreværn er bygget op omkring tætningsringe, der er produceret i en kombination af væske og skum. De passive 3M høreværn findes både i versioner, der sidder henover hovedet og i versioner, der er hjelmmonteret.