Filtrer efter

Pris

Pris

  • 248,00 kr. - 4.812,00 kr.

Alle bedst sælgende
3M Peltor høreværn

3M Peltor høreværn

Der er 6 varer.

Viser 1-6 af 6 element(er)
Aktive filtre

Stort udvalg af 3M Peltor høreværn

Hvis du arbejder i et miljø med meget støj, er det utroligt vigtigt, at du beskytter dine ører. Det gør du bedst med et 3M Peltor høreværn, som er et kvalitetsprodukt, når det kommer til beskyttelse af din hørelse.

Udover kvalitet, har 3M Peltor høreværn også stort fokus på de ergonomiske egenskaber. Dit høreværn skal nemlig ikke kun sikre dine ører, det skal også være rart at have på i længere tid ad gangen.

3M Peltor høreværn kommer i både aktive og passive versioner. De aktive er de mest avancerede, og dermed også dem, som koster mest.


Peltor høreværn med radio og bluetooth

Med de avancerede aktive versioner af 3M Peltor høreværn, får du nogle af de bedste høreværn på markedet. De aktive høreværn er bygget op omkring en “optager” udvendigt på høreværnet, samt en “højtaler” indvendigt i høreværnet.

Konstruktionen muliggør kontrol med støjniveauet, således at støjniveauet kan tilpasses netop dine ønsker. I udvalgte modeller er der endda aktiv støjreduktion, således at høje lyde sorteres fra, og dermed beskytter din hørelse endnu mere.

Samtidig kan flere af modellerne fås med enten bluetooth eller indbygget radio. Det vil altså sige, at du kan kan høre musik, podcast eller radio, mens du går og arbejder.


Husk resten af beskyttelsen

Ørene er ikke det eneste, der skal beskyttes, når man arbejder med værktøj. Dine øjne er bl.a. vigtige at få beskyttet, da gnister eller splinter i øjet er yderst ubehageligt, og kan føre til permanente skader.

Derfor bør du tage et kig på vores udvalg af beskyttelsesbriller. Resten af dit arbejdstøj bør også være udvalgt med sikkerhed for øje. I vores udvalg kan du bl.a. finde sikkerhedssko, jakker, bukser, trøjer og meget andet.


Køb dit værktøj online hos Blite

Når du køber hos Blite, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser. Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer.

Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk