Filtrer efter

Pris

Pris

  • 137,00 kr. - 174,00 kr.

BELL ADD benzin additiv

Nedenfor kan I se et udvalg af produkterne, som vores forhandlerret giver os. Tøv ikke med at kontakte os, hvis der mangler netop det, som du søger. 

BELL ADD benzin additiv

Nedenfor kan I se et udvalg af produkterne, som vores forhandlerret giver os. Tøv ikke med at kontakte os, hvis der mangler netop det, som du søger. 

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)
Aktive filtre

BELL ADD Benzin Additiv til sikring af optimal drift af dieselmotorer 

BELL ADD Benzin Additiv er til dig, der går op i levetiden af motorens dele, så motoren holder længere. BELL ADD Benzin Additiv er nemt for dig at anvende i hverdagen, da det kan påfyldes direkte i bilens tank ved tankning af benzinen. Rent teknisk fungerer BELL ADD Benzin Additiv således, at additivet blandes sammen med benzinen i tanken, hvorefter det føres ind i motoren. I motoren starter en proces, hvor additivet indkapsler, opløser og transporterer urenheder og vand til forbrændingskammeret i motoren, hvorefter det fra udstødningen udstødes. Udstødelsen af urenhederne og vandet foregår kontrolleret, således det ikke tilstopper filtre i motoren. Udover BELL ADD Benzin Additiv findes også de særlige versioner med Benzin Additiv New Direct til benzinmotorer med direkte benzinindsprøjtning samt Benzin Additiv Hybrid til motorer med hybrid- og plug-in hybridteknik. 

BELL ADD Benzin City additiver til korte ture i byen 

I BELL ADD Benzin City additiv har du et specialudviklet additiv til fortrinsvis mindre benzinmotor, der kører korte ture i byen. Selvom man ofte hører at risikoen ved at køre korte ture er på dieselmotorer, skal man ikke underkende problemer for benzinmotorer. Ingen motorer har godt af udelukkende korte ture, idet motoren aldrig når at blive gennemvarm, og dermed kan regenerere sig selv. BELL ADD Benzin City additiv er til dig, der gerne vil vedligeholde din motor til perfektion på trods af dit køremønster med mange korte ture. BELL ADD Benzin City additiv renser dyser, indsprøjtningssystemet, ventiler og ventilsæder, samt udrenser kondensvand fra tanken. Disse fordele betyder færre motorfejl samt forbedret kompression. Optimal drift af motoren betyder endvidere en forbedret ydeevne, der maksimerer udnyttelsen af brændstoffet, og dermed skåner miljøet. 

Benzin Additiv Hybrid til moderne motorer med hybrid- og plug-in hybridteknik 

BELL ADD Benzin Additiv Hybrid er udviklet specielt til moderne motorer med hybrid- og plug-in hybridteknik. Udviklingen af additiver til motorer med hybrid- og plug-in hybridteknik er meget anderledes end udvikling af additiver til traditionelle motorer. De varierende arbejdstemperaturer i forbrændingsmotoren, der er bevirket af den løbende anvendelse af den elektriske motor, øger risikoen for sod- og koksaflejringer. BELL ADD Benzin Additiv Hybrid beskytter endvidere mod korrosion og kondens i brændstofsystemet samt optimerer start-/stop funktionen for forbrændingsmotoren.