Filtrer efter

Mærker

Mærker

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

  • 24,00 kr. - 3.369,00 kr.

BELL ADD

BELL ADD har et bredt sortiment indenfor alle afskygninger af værktøj samt tilbehør hertil. På BLITE.dk har vi et udsnit heraf, hvor vi løbende kan give jer gode tilbud grundet vores BELL ADD forhandlerret. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis I har brug for hjælp.

BELL ADD

BELL ADD har et bredt sortiment indenfor alle afskygninger af værktøj samt tilbehør hertil. På BLITE.dk har vi et udsnit heraf, hvor vi løbende kan give jer gode tilbud grundet vores BELL ADD forhandlerret. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis I har brug for hjælp.

Der er 43 varer.

Viser 1-12 af 43 element(er)
Aktive filtre

Additiver, sprayprodukter og fedtprodukter til vedligeholdelse og pleje af køretøjer 

Med over 25 års erfaring i udvikling af specialiserede produkter til køretøjer på det danske marked har BELL ADD en unik position. BELL ADD tager udgangspunkt i det danske klima, når produkterne udvikles i eget laboratorium i samarbejde med over 2.000 værkstæder i de nordiske lande. Fokus for udviklingen er at forlænge levetiden af køretøjets dele og dermed undgå dyre reparationer.  

BELL ADD additiver til sikring af vedligeholdelse af benzin- og dieselmotorer 

Der er mange fordele ved at anvende additiver til køretøjer. Med BELL ADD benzin additiv og BELL ADD diesel additiv sikrer du optimal drift af motorer, der forlænger levetiden af motorens dele. Additiver renser motorerne indefra og holder motoren sund uden at skulle bruge mekaniske værktøjer. Additiver bidrager derudover til at mindske forurening ved at sikre øget ydeevne. Øget ydeevne giver ligeledes maksimal udnyttelse af brændstoffet. Med de særlige produkter Benzin City og Diesel City fra produktserien BELL ADD City samt produkter fra produktserien HEAVY DUTY er der udviklet additiver til både korte køreture i byen og additiver til den tunge industri. 

BELL ADD sprayprodukter og fedtprodukter til at løse alle mekanikerens udfordringer 

Udover additiver tilbyder BELL ADD også sprayprodukter og fedtprodukter.  

Produktserien BELL ADD ServiceRens giver et væld af sprayprodukter til servicering af benzin-, diesel og hybridmotorer. Produkterne spænder vidt ift. opgavens formål og er navngivet med et nummer, 1 til 4, der angiver opgavens type, samt et efterfølgende ’B’, for benzinmotorer, ’D’, for dieselmotorer, og ’B Hybrid’, for hybridmotorer. Udvalgte produkter er navngivet med et ’+’, da disse er en særlig forbedret udgave af produktet. BELL ADD ServiceRens 1D+ er et eksempel herpå, der er en rens, der anvendes til at udbedre hård motorgang og dysestøj i brændstofsystemet i dieselmotorer. Udvalgte produkter kan anvendes til både benzin- og dieselmotorer. BELL ADD ServiceRens 3 er et eksempel herpå, der er en rens, der anvendes til smøresystemet. 

BELL ADD har udover sine ServiceRens også forskellige SpecialRens. Produkterne er både sprayprodukter samt specialudviklede rensemaskiner. To ofte anvendte sprayprodukter i SpecialRens serien er BELL ADD EGR Rens og BELL ADD Turbo Rens. EGR Rens er en specialudviklet rens til EGR-ventilerne, og Turbo Rens er en specialudviklet rens til turbo. Begge produkter er til både benzin- og dieselmotorer. 

Mekanika produktserien til at løse alle mekanikerens udfordringer 

I en helt særskilt produktserie, der hedder Mekanika, har BELL ADD udviklet sprayprodukter og fedtprodukter til at løse alle mekanikerens udfordringer. Hvad enten det drejer sig om at løse udfordringer med bremsefedt, keramiskfedt, bremserens, kølerrens, kølertætner, kølervæske, rustløsner, universelt smøremiddel, kontaktrens, kontaktsmøremiddel, undervogns- og kædefedt, siliconeolie, siliconefedt, litiumfedt, sele- og interiørspray, vinylpleje, motorrumsspray, osv., kan mekanikeren altid finde hjælp i produkterne fra produktserien Mekanika fra BELL ADD.