Filtrer efter

Pris

Pris

  • 148,00 kr. - 932,00 kr.

BELL ADD diesel additiv

Kontakt os meget gerne hvis der mangler et produkt nedenfor, som I ønsker jer. Vores forhandlerret gør, at vi bør have mulighed for at hente det hjem til jer.

BELL ADD diesel additiv

Kontakt os meget gerne hvis der mangler et produkt nedenfor, som I ønsker jer. Vores forhandlerret gør, at vi bør have mulighed for at hente det hjem til jer.

Der er 4 varer.

Viser 1-4 af 4 element(er)
Aktive filtre

BELL ADD Diesel Additiv til sikring af optimal drift af dieselmotorer 

BELL ADD Diesel Additiv er til dig, der går op i at pleje og beskytte din dieselmotor, så levetiden forlænges af motoren forlænges. BELL ADD Diesel Additiv er udviklet til alle moderne dieselmotorer og blandes direkte i dieselen via tanken. Diesel indeholdende biokomponenter kan også anvendes sammen med additivet. Lavpraktisk fungerer BELL ADD Diesel Additiv på den måde, at additivet blandes med dieselen og dermed trænger ind i motoren. Inde i motoren indkapsler, opløser og transporterer urenheder og vand til forbrændingskammeret, hvorefter det udskilles via udstødningen. Udskilningen foregår langsomt og kontrolleret, så tilstopning undgås i filtre. BELL ADD Diesel Additiv kommer i både en BELL ADD Diesel Additiv 500 ml version og en BELL ADD Diesel Additiv 2000 ml version. 

BELL ADD Diesel City additiver til korte ture i byen 

Med serien BELL ADD City additiver har du en serie af specialudviklet additiver til motorer, der kører korte ture. Dette er særligt vigtigt for dieselmotorer, der har et frygteligt ry for at sode til ved overvejende kørsel af korte ture. BELL ADD City giver dig muligheden for at holde din motor sund, selvom du bor i byen og overvejende kører korte ture. BELL ADD Diesel City sørger for aktivering af partikelfiltret i bilen ved rensning heraf, rensning af indsprøjtningssystemet samt dyserne og rensning af kondensvand fra tanken. Alle ting bevirker optimal drift af motoren, der forlænger levetiden af motorens dele. Den optimale drift af motoren bevirker endvidere en øget ydeevne, der maksimerer udbyttet af brændstoffet, og dermed skåner miljøet. 

Test af effektiviteten af BELL ADD Diesel Additiv 

Der er foretaget BELL ADD Diesel Additiv test og BELL ADD Diesel City test af førende eksperter indenfor biler og motorer, herunder eksempelvis af Applus Bilsyn. Applus Bilsyn fortæller om deres erfaringer med dieselmotorer. ”Som landets største synsvirksomhed ser vi mange dieselbiler hver dag, som har problemer”. Derudover kommer de med en klar anbefaling. ”Kan du i det daglige ikke ændre kørselsmønster med længere ture over 20-30 km. anbefaler vi, at du bruger Bell Add.”. Dette understreger vigtigheden af anvendelsen af BELL ADD Diesel Additiver.