Filtrer efter

Pris

Pris

  • 93,00 kr. - 663,00 kr.

BELL ADD servicerens

Nedenfor kan I se et udvalg af produkterne, som vores forhandlerret giver os. Tøv ikke med at kontakte os, hvis der mangler netop det, som du søger. 

BELL ADD servicerens

Nedenfor kan I se et udvalg af produkterne, som vores forhandlerret giver os. Tøv ikke med at kontakte os, hvis der mangler netop det, som du søger. 

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)
Aktive filtre

BELL ADD ServiceRens til rensning af forskellige dele af motorens dele 

BELL ADD ServiceRens er en serie af specialudviklede produkter til rensning af forskellige dele af motorens dele. Løbende servicering og rens af motorens dele er helt essentiel for sikre en effektiv motor, der kan holde i mange år ud i fremtiden. BELL ADD ServiceRens serien er tildelt numre fra 1 til 4, der angiver forskellige opgaver, produkterne anvendes til, samt tildelt et D eller et B, der angiver om produkter er til dieselmotorer eller benzinmotorer. 

BELL ADD ServiceRens 1D+ til rensning af dieselmotorer og 1B+ til rensning af benzinmotorer 

Med BELL ADD ServiceRens 1D+ og BELL ADD ServiceRens 1B+ får du produkter, der sikrer, at dysernes sprøjtemønstre bevares eller gendannes samt renser forbrændingsrummet. BELL ADD ServiceRens 1D+ sørger endvidere specifikt for forhindring af dyse støj og fejlindsprøjtning samt tilfører ekstra smøring til motoren. BELL ADD ServiceRens 1B+ sørger endvidere for eliminering af motorbanken samt bedre kompression. De særlige versioner af BELL ADD ServiceRens 1B+ New Direct, specifikt til benzinmotorer med direkte indsprøjtning, samt BELL ADD ServiceRens 1B+ Hybrid, specifikt til benzinmotorer med hybrid- og plug-in hybridteknik, sørger for, at der er en BELL ADD ServiceRens til alle formål. 

ServiceRens til særlige formål 

Udover de ovenfor beskrevne versioner af ServiceRens findes også BELL ADD 2D og BELL ADD 2B. Med BELL ADD ServiceRens 2D og ServiceRens 2B har du rens til rensning af indsugning, forbrændingsrum og katalysatorer for både dieselmotorer eller benzinmotorer, samt til rensning af lambdasonder for dieselmotorer. Derudover findes også BELL ADD ServiceRens 3 til rensning af smøresystemet på både dieselmotorer eller benzinmotorer og BELL ADD ServiceRens 4 til rensning af gasspjæld, tomgangssystemer og ved fejlmeldinger fra lambdasonder.