KNIPEX

KNIPEX har et bredt sortiment indenfor alle afskygninger af tænger samt tilbehør hertil. På BLITE.dk har vi et udsnit heraf, hvor vi løbende kan give jer gode tilbud grundet vores KNIPEX forhandlerret. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis I har brug for hjælp.

KNIPEX

KNIPEX har et bredt sortiment indenfor alle afskygninger af tænger samt tilbehør hertil. På BLITE.dk har vi et udsnit heraf, hvor vi løbende kan give jer gode tilbud grundet vores KNIPEX forhandlerret. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis I har brug for hjælp.

Der er 135 varer.

Viser 1-12 af 135 element(er)
Aktive filtre

KNIPEX tænger til den professionelle håndværker og gør-det-selv manden 

Med en KNIPEX tang i hånden, får du fordelene af at anvende en højt specialiseret værktøjsproducent, idet KNIPEX udelukkende fokuserer på at producere tænger. Under deres motto ”Mindre er mere” er de stolte af at være de bedste til udvikling og produktion af tænger i verdenen. KNIPEXs historie går tilbage til 1882, og siden dengang har de haft fokus på at udvikle den perfekte KNIPEX tang af høj kvalitet med lang holdbarhed. Den dag i dag produceres hver enkelt KNIPEX tang fortsat i Wuppertal, Tyskland, hvor de ligeledes selv står for en stor del af udviklingen af maskinerne til produktionen. 

Udvikling med kvaliteten i centrum 

For KNIPEX er kvaliteten af en KNIPEX tang afgørende. Levetid, ydelse og ergonomi er tilpasset de professionelle brugeres høje forventninger hertil. Materialerne, der anvendes, er de bedste, og fremstillingsmetoden er de mest moderne.  

Afisoleringstænger og afisoleringsværktøj til elektrikeren 

Når man skal afisolere ledninger ved at fjerne den bløde plastic omkring ledningen, er det helt centralt at have værktøjet i orden. Uden det rigtige afisoleringsværktøj tager opgaven unødig lang tid, og der sker efterfølgende større tab af energi end nødvendigt fra installationen.  

Valget af KNIPEX afisoleringsværktøj afhænger i høj grad af, hvor ofte man har behov for at afisolere ledninger. Hvis man gerne vil have flere funktioner i en og samme tang, og det er mindre ofte, at man har behov for at afisolere ledninger, er en KNIPEX skævbider et rigtig godt valg, da man har mulighed for både at klippe ledninger over samt afisolere ledninger manuelt. Hvis man derimod oftere har behov for at afisolere ledninger, er en KNIPEX afisoleringstang et rigtig godt valg, da man lettere, hurtigere og mere sikkert kan afisolere ledninger. KNIPEX afisoleringstang fås både som ikke-elektriske versioner samt elektriske versioner. Hvis man vil have det bedste af begge verdenen, er et KNIPEX ErgoStripR afisoleringsværktøj et rigtig godt valg, da man får et universelt værktøj til at klippe ledninger, som en skævbider, og afisolere ledninger, som en afisoleringstang. 

KNIPEX tænger til ethvert behov 

Med over 1.000 varenumre er KNIPEX værktøj meget mere end blot afisoleringstænger og afisoleringsværktøj. Om der er behov for en KNIPEX boltsaks, kabelsaks, crimptang, tylletang, rørtang, vandpumpetang eller tangnøgle, er der løsninger til enhver udfordring. Har du behov for en enkelt specifik KNIPEX tang eller et KNIPEX sæt indeholdende et KNIPEX tangsæt, er der mulighed for begge dele. Løsningerne er mange, og der er helt sikkert en KNIPEX tang til netop dit behov.