Filtrer efter

Pris

Pris

  • 191,00 kr. - 999,00 kr.

KNIPEX afisoleringsværktøj

Nedenfor kan I se et udvalg af produkterne, som vores forhandlerret giver os. Tøv ikke med at kontakte os, hvis der mangler netop det, som du søger.

KNIPEX afisoleringsværktøj

Nedenfor kan I se et udvalg af produkterne, som vores forhandlerret giver os. Tøv ikke med at kontakte os, hvis der mangler netop det, som du søger.

Der er 8 varer.

Viser 1-8 af 8 element(er)
Aktive filtre

God kvalitet med et KNIPEX afisoleringsværktøj 

KNIPEX afisoleringsværktøj anvendes til at afkappe runde gummi-, silikone-, PVC- og PTFE-kabler der har en diameter fra 6 mm til 29 mm. Skæredybden er indstillelig, og der er en drejelig grebsknop til længde- og omkredssnit. Klingen kan udskiftes, hvis den på sigt bliver sløv. Den afgørende faktor for funktionen af en tang er præcisionen. KNIPEX har stramme tolerancer, som gør det muligt for dem af opfylde de høje kvalitetskrav. Målene opnås gennem målinger og forskellige tests. KNIPEX ergostrip afisoleringsværktøj bruger den nyeste måleteknologi og langsigtede testsystemer samt praktiske rutinetests. 

Find din professionelle afisoleringstang hos KNIPEX afisoleringsværktøj 

Professionelle brugere i elektronikindustrien kan finde et stort sortiment hos KNIPEX. Afisoleringsværktøj har uundværlige standarder og specielle tænger til installation, montage, reparation og vedligeholdelse. Hvis det drejer sig om arbejde med elektriske kabler, er det rigtige værktøj afgørende for den nødvendige sikkerhed på arbejdspladsen. En afisoleringstang er den ideelle løsning og hjælper dig som elektrikker i det daglige ”gør-det-selv-arbejde” og i professionelle industrier. Med en afisoleringstang står intet i vejen for dit arbejde med elektriske kabler eller ledninger. Du kan tilmed også finde egnede isolerende elektrikerhandsker samt gummiklude, gulvmåtter og skruetrækkere.  

KNIPEX afisoleringsværktøj til standardisolering 

En standard KNIPEX afisoleringstang bruges primært til ledninger. En afisoleringstang er en uundværlig del af elektrikeres daglige arbejde. Det klassiske afisoleringsværktøj udgør en høj standard. De store fordele ved KNIPEX ergostrip afisoleringsværktøj er, at de er sikre og behagelige af bruge. KNIPEX afisolering har mange års erfaring med at lave tænger og de har høje kvalitetsstandarder. Afisoleringsværktøjet er bygget til mange års brug i et professionelt miljø.