Filtrer efter

Pris

Pris

  • 8,00 kr. - 623,00 kr.

Milwaukee bits

Milwaukee bits

Der er 29 varer.

Viser 1-12 af 29 element(er)
Aktive filtre

Find de perfekte Milwaukee bits hos Blite 

Hos Blite sælger vi et bredt udvalg af Milwaukee bits til lave priser. Hvad enten du skal arbejde med mursten, træ eller metal, så har vi nogle Milwaukee bits, der passer til din opgave. Måske er det nogle ganske særlige bits du behøver, for eksempel til specielle maskiner. Eller har du brug for nogle varianter med ekstra længde? Blandt vores udvalg af Milwaukee bits finder du også bitholdere, adaptere og mere ekstra udstyr.  

De praktiske Milwaukee bits 

Der findes Milwaukee bits til enhver opgave. Kompakte Shockwave Impact Duty Bitssæt med skruetrækker håndtag er et sæt bestående af Milwaukee bits, bitholder som kan anvendes til skuretrækkerhåndtag. Dette bitssæt er lommestørrelse, så du kan tage det med dig nemt og hurtigt. Du kan også finde de kendte Shockwave Impact Duty skruebits TX. Denne type Milwaukee bits er ikke kun ideel til Heavy Duty opgaver med slagskuremaskiner, men en komplet løsning til enhver bore- og fastgørelsesopgave. Designet på alle Milwaukee bits lavet for maksimal fleksibilitet. Shockwave Impact Duty skruebits TX er smedet spids for en ekstra lang levetid og optimal tilpasning i skruehovedet, som sikrer, at bitten ikke glider og skruer over gevind. Det var blot to forskellige slags Milwaukee bits.  

Køb Milwaukee hos BLITE.DK

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Milwaukee til skarpe priser, da vi er autoriseret Milwaukee forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Milwaukee tilbud til jer. 

Se hele Milwaukee's førende kollektioner Milwaukee M18 og Milwaukee  M12

Shop professionelt hos BLITE.DK

Køb dit værktøj online hos Blite Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser.

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk