Filtrer efter

Pris

Pris

  • 311,00 kr. - 14.344,00 kr.

Milwaukee bore-/skruemaskiner

Milwaukee bore-/skruemaskiner

Der er 29 varer.

Viser 1-12 af 29 element(er)
Aktive filtre

Milwaukee boremaskine og Milwaukee skruemaskine til den professionelle håndværker og gør-det-selv manden 

Milwaukee boremaskine og Milwaukee skruemaskine giver dig et kompakt stykke akku værktøj med et imponerende moment udført i et funktionelt letvægtsdesign. De mest populære versioner af Milwaukee skruemaskine er Milwaukee skruemaskine 12v fra M12 serien eller Milwaukee skruemaskine 18v fra M18 serien. På alle versionerne er der fastsat et vendbart bælteklips i metal til hurtig opbevaring i din bukselomme, så du kan arbejde frit med begge hænder. 

Milwaukee boremaskine og Milwaukee skruemaskine med det innovative ONE-KEYTM system 

Flere og flere versioner af Milwaukee boremaskine og Milwaukee skruemaskine udvikles med ONE-KEYTM systemet integreret. Med ONE-KEYTM systemet integreret i maskinerne har du mulighed for trådløst at kontrollere maskinen fuldstændigt fra App’en på mobilen, herunder eksempelvis kontrollere kraften og hastigheden for maskinen. Derudover er der i ONE-KEYTM systemet integreret sporing af dit værktøj, så du har mulighed for at lokalisere værktøjet, samt tilknytte værktøjet til bestemte brugere. Funktionen har til formål at begrænse risikoen for svind og tyveri af dit værktøj. 

Milwaukee slagboremaskine og Milwaukee slagskruemaskine 

Med en Milwaukee slagbore- og skruemaskine i enten den større M18 serie eller i den mindre M12 serie har du et af markedet bedste værktøjer til at løse dine udfordringer. Med mere end 30.000 slag i minuttet kan du nemt og effektivt bore huller i væggen eller bore i sten og beton. På grund af maskinernes mange omdrejninger er maskinerne typisk også effektive til at bore i metal. En slagbore- og skruemaskine er en 2-i-1 maskine med mulighed for at anvende slagfunktionen til at bore samt anvende skruefunktionen til at befæste skruer. Ved valg af en slagbore- og skruemaskine skal du være opmærksom på størrelsen af borepatronen ift. om størrelsen passer med de rette bor du skal bruge til opgaven.  

Tilbehør til Milwaukee slagboremaskine og Milwaukee slagskruemaskine 

Af relevant ekstrakøb til en slagbore- og skruemaskine skal nævnes dybdestop funktion, til sikring er korrekt bore dybde, ekstra håndtag, til sikring af bedre greb ved særligt krævende opgaver, samt låsemekanisme, til fastlåsning af hastigheden. 

 

Køb Milwaukee hos BLITE.DK

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Milwaukee til skarpe priser, da vi er autoriseret Milwaukee forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Milwaukee tilbud til jer. 

Se hele Milwaukee's førende kollektioner Milwaukee M18 og Milwaukee  M12

Shop professionelt hos BLITE.DK

Køb dit værktøj online hos Blite Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser.

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk