Filtrer efter

Pris

Pris

  • 3.393,00 kr. - 5.443,00 kr.

Milwaukee dykkerpistoler

Milwaukee dykkerpistoler

Der er 4 varer.

Viser 1-4 af 4 element(er)
Aktive filtre

Sådan vælger du den rigtige Milwaukee dykkerpistol 

Dykkere er de små søm, hvis hoveder kan slås ned under træets overflade. Hvis du er i gang med en opgave, der kræver, at du skal bruge mange dykkere, så er en dykkerpistol ideel til den opgave. Hvis du skal slå dine søm op ad f.eks. i forbindelse med loftet eller små lister, så vil dykkerpistolen hjælpe dig meget langt hen ad vejen. Den fungerer nemlig i alle retninger og kan derfor både skyde dykkere op ad og ned ad. Du vil med garanti kunne finde mange steder, hvor en Milwaukee dykkerpistol kommer til sin ret. Du kan bruge en Milwaukee dykkerpistol uanset, om du er i gang med et mindre ”gør-det-selv-projekt” i hjemmet, eller du arbejder på en arbejdsplads, hvor I har professionelle opgaver.  

Den bedste dykkerpistol i klassen - Milwaukee dykkerpistol 

Der findes et udvalg af forskellige Milwaukee dykkerpistoler. Vi tager udgangspunkt i en M18 Fuel 15 Ga vinklet dykkerpistol. Denne Milwaukee dykkerpistol har klassens bedste forhold mellem kraft og ensartet ydelse ved skydning af dykkere ind i hårdt træ. Denne dykkerpistol har ”Ready to fire” teknologi, som gør, at pistolen skyder med det samme, du trykker. Den behøver en minimal vedligeholdelse, da den er designet til at være holdbar og pålidelig. Den kan affyre helt op til 700 dykkere pr. opladning.  

Køb Milwaukee hos BLITE.DK

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Milwaukee til skarpe priser, da vi er autoriseret Milwaukee forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Milwaukee tilbud til jer. 

Se hele Milwaukee's førende kollektioner Milwaukee M18 og Milwaukee  M12

Shop professionelt hos BLITE.DK

Køb dit værktøj online hos Blite Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser.

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk