Filtrer efter

Pris

Pris

  • 161,00 kr. - 1.244,00 kr.

Milwaukee excenterslibere

Milwaukee excenterslibere

Der er 4 varer.

Viser 1-4 af 4 element(er)
Aktive filtre

Milwaukee excentersliber 

En Milwaukee excentersliber er en slibemaskine. Den kan bruges til at slibe træoverflader. En Milwaukee excentersliber er både effektiv til at fjerne gammelt maling eller til at finpudse en overflade. Den kan bruges til det meste. En Milwaukee excentersliber kan slibe det grove arbejde, og den er god, hvis du ønsker en flot finish på et stykke træ. Det er kun din egen fantasi, der sætter grænser, når du arbejder med en Milwaukee excentersliber. 

Gode råd når du skal købe en Milwaukee excentersliber 

En Milwaukee excentersliber er et godt valg, hvis du arbejder med træ. Det er en god idé at gøre op med sig selv, hvor meget og hvad du vil bruge din Milwaukee excentersliber til. Derefter kan du med fordel undersøge hastighedsregulering, slibesål, motor, greb og støvfilter. Det er også ret ideelt at vide, om den er akku eller med en ledning. En Milwaukee excentersliber giver mellem 14.000 og 24.000 svingninger i minuttet. Den har overbelastningsbeskyttelse af batteriet, og en variabel hastighedsregulering med seks forskellige trin. Der medfølger en støvbeholder med integreret filter, som holder al støvet indkapslet. Den vejer kun små 1.6 kg – og så er den batteridrevet, du undgår derved en irriterende ledning imens du arbejder. 

Køb Milwaukee hos BLITE.DK

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Milwaukee til skarpe priser, da vi er autoriseret Milwaukee forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Milwaukee tilbud til jer. 

Se hele Milwaukee's førende kollektioner Milwaukee M18 og Milwaukee  M12

Shop professionelt hos BLITE.DK

Køb dit værktøj online hos Blite Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser.

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk