Filtrer efter

Pris

Pris

  • 212,00 kr. - 4.213,00 kr.

Milwaukee fugepistoler

Milwaukee fugepistoler

Der er 15 varer.

Viser 1-12 af 15 element(er)
Aktive filtre

En Milwaukee fugepistol til den perfekte fugning 

En Milwaukee fugepistol gør det langt nemmere at udføre ensartet og pæn fugning. Fugepistolen er elektrisk, og man sparer derfor også lidt på fingerkræfterne på at få sprøjtet fugen ud. Med en Milwaukee fugepistol er det nemmere at dosere den rette mængde fuge til din opgave. Det betyder, at de fleste Milwaukee fugepistoler har en optimal ydeevne og lav temperatur under drift med alle typer fugemasse, silikone og lim. En Milwaukee fugepistol har 6 hastighedsindstillinger for at sikre den maksimale kontrol. De er batteridrevet. Milwaukee fugepistol 18V passer til M18 batterierne, som er et fleksibelt batterisystem. En Milwaukee fugepistol kan indeholde mellem 300 og 600 ml fugemasse, silikone eller lim.  

Vælg den rette Milwaukee fugepistol

Hos os finder du et udvalg af forskellige Milwaukee fugepistoler til fornuftige priser. Vi har altid nogle gode tilbud klar. Har du nogen spørgsmål eller brug for rådgivning kan du altid kontakte vores kundeservice eller din salgskonsulent. 

Køb Milwaukee hos BLITE.DK

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Milwaukee til skarpe priser, da vi er autoriseret Milwaukee forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Milwaukee tilbud til jer. 

Se hele Milwaukee's førende kollektioner Milwaukee M18 og Milwaukee  M12

Shop professionelt hos BLITE.DK

Køb dit værktøj online hos Blite Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser.

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk