Filtrer efter

Pris

Pris

  • 850,00 kr. - 3.749,00 kr.

Milwaukee gipsskruemaskiner

Milwaukee gipsskruemaskiner

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)
Aktive filtre

En af de bedste gipsskruemaskiner på markedet – en Milwaukee gipsskruemaskine 

Milwaukee stræber efter at lave værktøj i den højeste kvalitet på markedet. På den måde kan de hele tiden sikre sig, at brugeren får det bedste af det bedste med et Milwaukee produkt. Du kan finde din Milwaukee gipsskruemaskine hos os. En Milwaukee gipsskruemaskine bruges til mere end blot at skrue gipsplader fast. I dag er mange gipsskruemaskiner lavet med højre- og venstreløb. Det gør, at maskinen kan bruges som en skruemaskine eller til små opgaver med træ, hvis det er et nødstilfælde.  

Det bedste ved en Milwaukee gipsskruemaskine 

Milwaukee laver forskellige gipsskruemaskiner. F.eks. har de en M18 Fuel Gipsskruemaskine. Det er en Milwaukee gipsskruemaskine med kulfri motor og 10 gange længere motorlevetid. Den har helt op til 60 % mere kraft end en normal gipsskruemaskine. Den har et smart elektroniksystem, der hedder Redlink Plus. Det gør, at maskinen og batteriet er overbelastningsbeskyttet – det er med til at forbedre værktøjets ydeevne under arbejde. Denne Milwaukee gipsskruemaskine fungerer godt sammen med M18 batteriserien. Den har en helt enestående driftstid og er let at justere dybden på. Desuden har den også et kraftigt LED lys, som gør, at du kan se, hvad du laver, hvis du arbejder i mørke.  

Køb Milwaukee hos BLITE.DK

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Milwaukee til skarpe priser, da vi er autoriseret Milwaukee forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Milwaukee tilbud til jer. 

Se hele Milwaukee's førende kollektioner Milwaukee M18 og Milwaukee  M12

Shop professionelt hos BLITE.DK

Køb dit værktøj online hos Blite Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser.

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk