Filtrer efter

Pris

Pris

  • 40,00 kr. - 3.069,00 kr.

Milwaukee hæftepistoler

Milwaukee hæftepistoler

Der er 6 varer.

Viser 1-6 af 6 element(er)
Aktive filtre

Kompakt Milwaukee hæftepistol til de små befæstelsesopgaver 

Med en Milwaukee hæftepistol får du en arbejdshest, der løser dine hæfteopgaver, så du undgår brugertræthed i løbet af dagen. Den kompakte M12TM Milwaukee hæftepistol erstatter den traditionelle hæftehammer, hvilket giver øget arbejdsglæde og effektivt. Med ’Ready to Fire’ teknologien er pistolen altid klar til brug med hurtigt reaktionsmønster. M12TM Milwaukee hæftepistol kan desuden foretage sekvens- eller serieskydning, der hjælper dig i arbejdet. På en opladning kan M12TM Milwaukee hæftepistol skyde omkring 2.000 hæfteklammer på én opladning med et 2,0 Ampere timer batteri. T50 hæfteklammer i størrelsen 5 til 14 mm passer til M12TM Milwaukee hæftepistolen.

Køb Milwaukee hos BLITE.DK

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Milwaukee til skarpe priser, da vi er autoriseret Milwaukee forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Milwaukee tilbud til jer. 

Se hele Milwaukee's førende kollektioner Milwaukee M18 og Milwaukee  M12

Shop professionelt hos BLITE.DK

Køb dit værktøj online hos Blite Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser.

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk