Filtrer efter

Pris

Pris

  • 13,00 kr. - 724,00 kr.

Milwaukee knive

Milwaukee knive

Der er 15 varer.

Viser 1-12 af 15 element(er)
Aktive filtre

Find din Milwaukee kniv hos Blite 

Når du er på udkig efter en god arbejdskniv, foldekniv, håndværkerkniv eller bræk-af-kniv, er der flere forskellige elementer, du skal kigge på. En Milwaukee kniv er skarp og god til mange forskellige slags opgaver. Udover knivens skarphed, er det vigtigste ved en praktisk foldekniv, at du skal kunne åbne den med kun en hånd. Det gør nemlig, at du slipper for en masse besvær på arbejdet og giver dig mulighed for at løse dine arbejdsopgaver hurtigere.  

Hvilken Milwaukee kniv skal jeg vælge? 

Der findes mange forskellige slags Milwaukee knive. Både Fastback kompakt foldekniv, arbejdskniv, multikniv. Hardline foldeknive, kompakt foldekniv, universalkniv med bræk-af funktion og mange flere forskellige slags. Det giver dig som bruger mulighed for at finde præcis den kniv, du søger hos os. Hvis vi skal tage udgangspunkt i en af vores Milwaukee knive, kan vi nævne en Fastback kompakt foldeknive med énhåndsbetjening, når det kommer til at skulle åbne kniven. Du kan nemt skifte knivbladet uden at bruge værktøj. Denne Milwaukee kniv er kompakt og letvægts, som gør den optimal til at bære i f.eks. lommen. Den har også bælteklips, som giver dig mulighed for at montere den i dit arbejdsbælte. Denne Milwaukee kniv passer med standard knivblade.  

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Milwaukee knive til skarpe priser, da vi er autoriseret Milwaukee forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke tilbud på Milwaukee knive til jer.  

Køb Milwaukee hos BLITE.DK

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Milwaukee til skarpe priser, da vi er autoriseret Milwaukee forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Milwaukee tilbud til jer. 

Se hele Milwaukee's førende kollektioner Milwaukee M18 og Milwaukee  M12

Shop professionelt hos BLITE.DK

Køb dit værktøj online hos Blite Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser.

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk