Filtrer efter

Pris

Pris

  • 483,00 kr. - 5.374,00 kr.

Milwaukee ladere

Milwaukee ladere

Der er 16 varer.

Viser 1-12 af 16 element(er)
Aktive filtre

Få opladet dine batterier med en Milwaukee lader 

Milwaukee stræber efter at lave det bedste værktøj på markedet. En Milwaukee lader er ingen undtagelse. Hos Blite kan du finde et stort udvalg af Milwaukee ladere. Der findes også nogle forskellige batterisæt, hvor du får en Milwaukee lader og f.eks. 2 stk. batterier med. Der er mange muligheder hos os. 

Hvilken Milwaukee lader er så bedst 

Alle Milwaukees ladere lever op til deres formål. Der findes både en Milwaukee lader i M12 serien. M12 systemet giver markedsledende holdbarhed og kraft i en kompakt størrelse, der overgår alle sine konkurrenter, når der skal arbejdes på trang plads. Mere end hele 90 unikke værktøjer gør M12 familien til den største kompakte batteridrevne serie på markedet. Hvis du mange M12 batterier, er det altså en ideel løsning for dig at vælge en Milwaukee lader dertil. Udover M12 serien, findes der også en M18 serie. M18 er et batteridrevet system, der repræsenterer den ultimative synergi mellem professionel styrke, lav vægt, ekstrem ydelse og suveræn ergonomi. Benytter du M18 serien, findes der også en Milwaukee lader til dig.  

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Milwaukee ladere til skarpe priser, da vi er autoriseret forhandler af Milwaukee. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke tilbud på Milwaukee ladere til jer.  

Køb Milwaukee hos BLITE.DK

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Milwaukee til skarpe priser, da vi er autoriseret Milwaukee forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Milwaukee tilbud til jer. 

Se hele Milwaukee's førende kollektioner Milwaukee M18 og Milwaukee  M12

Shop professionelt hos BLITE.DK

Køb dit værktøj online hos Blite Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser.

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk