Filtrer efter

Pris

Pris

  • 248,00 kr. - 2.624,00 kr.

Milwaukee lamper

Milwaukee lamper

Der er 18 varer.

Viser 1-12 af 18 element(er)
Aktive filtre

Arbejdslys til enhver opgave med Milwaukee lamper 

Det er vigtigt at have den rette belysning, uanset om du har et projekt i hjemmet eller på byggepladsen. Milwaukee lamper fås i forskellige størrelser. En ordentlig arbejdsbelysning er essentiel for, at enhver detalje er, som den skal være. Du kan komme ud for at skulle arbejde inden, at det bliver dagslys udenfor eller i områder, hvor det bare er mørkt. Derfor er det vigtigt, at du har den rette arbejdsbelysning til at løse dine opgaver. Denne får du med Milwaukee lamper.  

Arbejdsbelysning fra Milwaukee – et stort udvalg af Milwaukee lamper 

Lamper, lygter og alle andre former for arbejdsbelysning fra Milwaukee kan findes hos Blite. Du kan finde store udvalg af forskellige slags belysning til alle former for arbejdspladser. Blandt andet har vi en del M12 lamper, lygter m.v. Disse Milwaukee lamper passer til M12 akku-serien, som dækker et stort udvalg af forskellige slags værktøj. Du kan altså få en ekstrem effektivitet ud af dit værktøj pga. seriens fleksibilitet i sit design. M12 batterierne kan bruges på kryds og tværs af alle værktøjerne. Du kan også finde Milwaukee lamper,der passer til M18 batteriserien. Denne har samme fleksibilitet, som M12 serien. Du er sikret den bedste Milwaukee arbejdslampe, når du handler hos Blite.  

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Milwaukee lamper til skarpe priser, da vi er autoriseret Milwaukee forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke tilbud på Milwaukee lamper til jer.  

Se hele Milwaukee's førende kollektioner Milwaukee M18 og Milwaukee  M12

Shop professionelt hos BLITE.DK

Køb dit værktøj online hos Blite Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser.

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk