Filtrer efter

Pris

Pris

  • 2.493,00 kr. - 4.998,00 kr.

Milwaukee lasere

Milwaukee lasere

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)
Aktive filtre

En genopladelig Milwaukee laser 

Milwaukee stræber efter at lave det bedste værktøj på markedet. Når det kommer til deres lasere, er det ikke anderledes. De genopladelige USB-lasere drives af Red Litium USB-batterier med driftstid til en hel arbejdsdag. Du kan altså oplade din laser natten over og derefter benytte den en hel arbejdsdag. En Milwaukee laser har en højintensiv, grøn laserlinje, som er tydelig helt op til 30 meter. En Milwaukee laser er udstyret med genopladelige batterier, som giver en dobbelt så lang driftstid som f.eks. alkaline batterier. Derudover er genopladelige løsninger også omkostningseffektive og miljøvenlige. 

Andre gode egenskaber ved en Milwaukee laser 

En Milwaukee laser har nogle integrerede magneter med mikrojustering. Det giver dig hurtigere indstilling og punkt-til-punkt-justering – også på lang afstand. En Milwaukee laser har stærke magneter, som giver dig et stabilt grev på metaloverflader, mens de integrerede huller til ophæng gør opsætningen enkel og effektiv til alle former for miljøer. Det er en meget alsidig laser. En Milwaukee laser blev udviklet for at løse tre vigtige frustrationer hos brugerne på de forskellige arbejdspladser: alsidighed, synlighed og driftstid. Vil du gøre dit arbejde nemmere? Så kan du finde en Milwaukee laser på Blite.dk. Vi laver desuden løbende tilbud til jer, da vi er autoriseret Milwaukee forhandler. 

Køb Milwaukee hos BLITE.DK

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Milwaukee til skarpe priser, da vi er autoriseret Milwaukee forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Milwaukee tilbud til jer. 

Se hele Milwaukee's førende kollektioner Milwaukee M18 og Milwaukee  M12

Shop professionelt hos BLITE.DK

Køb dit værktøj online hos Blite Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser.

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk