Filtrer efter

Pris

Pris

  • 873,00 kr. - 874,00 kr.

Milwaukee overfræsere

Milwaukee overfræsere

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre

Milwaukee overfræser – en overfræser med amerikansk højteknologi  

Mangler du en overfræser til dit næste projekt, så burde du tage et kig på en Milwaukee overfræser. Med en Milwaukee overfræser får du kraft, omdrejninger og justeringsmuligheder til at håndtere forskellige arbejdsopgaver. En Milwaukee overfræser sikrer dig de bedste resultater og en god brugeroplevelse ud over det sædvanlige. Tag nu for et eksempel udgangspunkt i en M18 Fuel Milwaukee overfræser. Denne overfræser har kulfri Powerstate motor og giver med sine 31.000 omdrejninger samme kraft som 230V overfræsere. Den har en variabel hastighed mellem 10.000 og 31.000 omdrejninger og giver dig en optimal kontrol og alsidighed. Du kan bruge din Milwaukee overfræser op til en hel dag med et M18 Ah batteri. M18 er et batterisystem, der giver en fleksibel mulighed for at bruge batteriet til flere forskellige slags Milwaukee værktøj. Den har innovativ dybdetilpasning med mikrojustering og en aktiv bremse, der hurtigt stopper fræsejernet. Der medfølger 2 LED lamper, der effektivt lyser arbejdsområdet op.  

Hos os kan du finde din næste Milwaukee overfræser.

Køb Milwaukee hos BLITE.DK

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Milwaukee til skarpe priser, da vi er autoriseret Milwaukee forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Milwaukee tilbud til jer. 

Se hele Milwaukee's førende kollektioner Milwaukee M18 og Milwaukee  M12

Shop professionelt hos BLITE.DK

Køb dit værktøj online hos Blite Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser.

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk