Filtrer efter

Pris

Pris

  • 350,00 kr. - 2.237,00 kr.

Milwaukee pladesakse

Milwaukee pladesakse

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Aktive filtre

Milwaukee pladesaks til at skære i metaller 

Med en Milwaukee pladesaks har du et kvalitetsværktøj, der kan skære i bl.a. stål. Den innovative M18TM Milwaukee pladesaks sikrer at du kan løse dine opgaver uden at gå på kompromis med resultatet. Skæredybden er op til 2,0 mm i stål. Hovedet på M18TM Milwaukee pladesaks er justerbart til i alt 12 forskellige positioner, der kan vinkles i 360o, hvilket giver øget brugerkomfort. Den variable motorhastighed giver derudover mulighed for maksimal kontrol under skæringen. Komforten med M18TM Milwaukee pladesaksen er også særlig høj på grund af det specialudviklede ergonomiske håndtag, der giver ekstra kontrol under skæringen. Med REDLINKTM elektronikken med beskyttelse mod overbelastning og med REDLITIHIUMTM batteriteknologien med solid konstruktion, har du det nyeste indenfor Milwaukee teknologi.  

Køb Milwaukee hos BLITE.DK

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Milwaukee til skarpe priser, da vi er autoriseret Milwaukee forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Milwaukee tilbud til jer. 

Se hele Milwaukee's førende kollektioner Milwaukee M18 og Milwaukee  M12

Shop professionelt hos BLITE.DK

Køb dit værktøj online hos Blite Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser.

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk