Filtrer efter

Pris

Pris

  • 55,00 kr. - 5.374,00 kr.

Milwaukee polermaskiner

Milwaukee polermaskiner

Der er 6 varer.

Viser 1-6 af 6 element(er)
Aktive filtre

Hvorfor en Milwaukee polermaskine 

Ønsker du at give din bil nyt liv? Så er det måske en Milwaukee polermaskine, du skal anskaffe dig. Din bil har brug for nænsom behandling, hvis du gerne vil bevare en pæn overflade og undgå rust. Det er tilfældet uanset hvilket køretøj, der er tale om (bil, båd, campingvogn eller motorcykel m.v.). Hvis du gerne vil beskytte lakken på dit køretøj, er en Milwaukee polermaskine ideel til opgaven.  

Hvad er en Milwaukee polermaskine 

En Milwaukee polermaskine har kulfri motor og giver en ultimativ mobilitet ved polering af f.eks. biler. Den er overbelastningsbeskyttet, og den har en forbedret ydeevne under belastning. Det gør, at du får en mere holdbar maskine mellem hænderne.

En Milwaukee polermaskine er den første batteridrevne polermaskine med 8-trins variabel hastighed mellem 360 og 2.200 omdrejninger i minuttet. Den har en god driftstid og kan polere en almindelig bil på blot én opladning. Når du vælger en Milwaukee polermaskine, får du en polermaskine med blød opstart og konstant hastighed.

Der medfølger en støvskærm, som er aftagelig, denne forhindrer støv i maskinen og øger motorens levetid heraf. Vi kunne blive ved med at nævne alle fordelene, når der er tale om en Milwaukee polermaskine.  

Køb Milwaukee hos BLITE.DK

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Milwaukee til skarpe priser, da vi er autoriseret Milwaukee forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Milwaukee tilbud til jer. 

Se hele Milwaukee's førende kollektioner Milwaukee M18 og Milwaukee  M12

Shop professionelt hos BLITE.DK

Køb dit værktøj online hos Blite Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser.

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk