Filtrer efter

Pris

Pris

  • 1.533,00 kr. - 1.994,00 kr.

Milwaukee radioer

Milwaukee radioer

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Aktive filtre

Kraftfulde Milwaukee radioer til at skabe den gode stemning på arbejdspladsen 

Med en Milwaukee arbejdsradio fra Milwaukee M18 radio serien har du en af markedets bedste arbejdsradioer. De kommer alle et særligt vejrbeskyttet rum til sikker opbevaring af telefoner eller tablets. Derudover er Milwaukee M18 radioer bygget i særligt stærke materialer ved enten forstærkede stålkonstruktioner eller stødabsorberende overflader. Håndtagene er placeret således ergonomi og sikkerhed, er tænkt mest muligt ind. 

Den kraftfulde Milwaukee M18 RC-0 radio med flere funktioner 

Har du behov for en kraftfuld Milwaukee radio er Milwaukee M18 RC-0 er perfekt valg. Det er et tungere valg med sine 7,7 kg, men til gengæld får du en uovertruffen Milwaukee radio med enorm kraft og volumen samt trådløs Bluetooth forbindelse. Med højkvalitetshøjtalere, 40 W forstærker samt justerbar equalizer, får du ikke en bedre arbejdsradio. Udover funktionen, som Milwaukee radio fungerer Milwaukee M18 RC-0 også, som en oplader for alle M18 batterier, såfremt radioen er tilsluttet ekstern strømkilde. Radioen kan anvendes til både AM/FM. Alle M18 batterier passer til radioen, og radioen kan også tilsluttes ekstern strømkilde, så du ikke skal udskifte batteriet.  

Den lettere Milwaukee M18 JSR-0 med speciel DAB+ model 

Har du behov for en lettere Milwaukee radio er Milwaukee M18 JSR-0 et perfekt valg. Med den lettere vægt på 4,9 kg er det ingen sag at have den med på farten. På trods af den lavere vægt bliver der ikke gået på kompromis med ydeevnen.

Radioen kan anvendes til både AM/FM samt til DAB+ med den specielle Milwaukee DAB radio i modellen M18 JSR DAB+-0 model. Dobbelthøjtalerne på hver displayet og styringsknapperne giver en perfekt koordineret lyd med god dyb bas.

Alle M18 batterier passer til radioen, og radioen kan også tilsluttes ekstern strømkilde, så du ikke skal udskifte batteriet. Med et Milwaukee M18 5,0 Ah batteri er der op til 12 timers driftstid på en enkelt opladning. 

 

Køb Milwaukee hos BLITE.DK

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Milwaukee til skarpe priser, da vi er autoriseret Milwaukee forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Milwaukee tilbud til jer. 

Se hele Milwaukee's førende kollektioner Milwaukee M18 og Milwaukee  M12

Shop professionelt hos BLITE.DK

Køb dit værktøj online hos Blite Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser.

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk