Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 968,00 kr. - 13.125,00 kr.

Milwaukee slagnøgler

Milwaukee slagnøgler

Der er 33 varer.

Viser 1-12 af 33 element(er)
Aktive filtre

Milwaukee slagnøgler til fastspænding af fastsiddende boltforbindelser 

Om du er til navnet slagnøgle eller møtrikspænder, skal du vide at det dækker over samme ting. Milwaukee slagnøgler er et effektivt værktøj til en lang række opgaver. Om du skal afmontere eller påmontere hjulmøtrikker, spænde eller løsne bolte eller samle stålprofiler eller fabrikerede betonelementer, skal du have slagnøgle der løser opgaven effektivt. Med en Milwaukee slagnøgler har du netop en sådan, der leverer uovertruffen styrke i et kompakt design med innovative løsninger inkorporeret. Eksempelvis kommer Milwaukee slagnøgler som standard med indbygget LED lys til oplysning af arbejdsstedet, batteriindikator på batteriet samt indstilling af hastigheder og moment.  

Milwaukee M12 slagnøgler og Milwaukee M18 slagnøgler 

De mest populære Milwaukee slagnøgler er fra serien M12 eller M18. En Milwaukee 12v slagnøgle fra M12 giver den perfekte kombination af styrke og kompakt design til at komme ind selv de mest trænge steder. En Milwaukee 18v slagnøgle fra M18 serien giver uovertruffen kraft og styrke til at løse selv de mest krævende opgaver. Med de særlige FUELTM versioner af både M12 og M18 serien, får du, udover de ovenfor nævnte standardspecifikationer, ligeledes også adgang til kulfrie POWERSTATE TM motorer. 

Alternativer til Milwaukee slagnøgler 

Alternativerne til Milwaukee slagnøgler er relevante at se på, hvis antallet af gange slagnøglen bliver anvendt er højt og kravene til kraft og styrke er meget høje. Om ledningsdrevet slagnøgler eller slagnøgler på trykluft er løsningen, kan være kompliceret at svare på. En ting er sikkert: Hvis man går væk fra Milwaukee slagnøgler over til ét af de andre alternative, mister du fleksibiliteten i den ledningsfrie Milwaukee slagnøgle. 

Køb Milwaukee hos BLITE.DK

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Milwaukee til skarpe priser, da vi er autoriseret Milwaukee forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Milwaukee tilbud til jer. 

Se hele Milwaukee's førende kollektioner Milwaukee M18 og Milwaukee  M12

Shop professionelt hos BLITE.DK

Køb dit værktøj online hos Blite Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser.

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk