Filtrer efter

Pris

Pris

  • 81,00 kr. - 7.494,00 kr.

Milwaukee støvsugere

Milwaukee støvsugere

Der er 18 varer.

Viser 1-12 af 18 element(er)
Aktive filtre

Et bredt udvalg af Milwaukee støvsugere 

Hos Blite finder du et bredt udvalg af Milwaukee støvsugere. Vælg f.eks. en Milwaukee støvsuger klasse M eller en Milwaukee støvsuger klasse L. Du kan finde lige præcis den Milwaukee støvsuger du skal bruge hos Blite.  

M-klasse Milwaukee støvsuger 

Der findes forskellige slags Milwaukee støvsugere. Du kan bl.a. få en 42 liter M-klasse støvsuger. Denne Milwaukee støvsuger har en kompakt 42 liter beholder, som er ideel til byggepladsen. Fordi den er i M-klassen, egner den sig godt til byggepladsen eller værkstedet. Den har en automatisk omskifter ved brug med elværktøj. Denne Milwaukee støvsuger har også et holdbart PTFE filter med høj filtreringseffektivitet og vaskbar non-stick membran. Den har tilmed også automatisk filterrensning, som minimerer ydelsestab. En Milwaukee M-klasse støvsuger har en meget støjsvag motor og en let adgang til sit filter. Derudover har den en anti-statisk slange og trolley håndtag for at lette på transporten. Denne Milwaukee støvsuger leveres med 2 x værktøjsadaptere, alm. Rør + 2 forlængerrør, gulvdyse, fleecepose, éngangspose og 4 m x 38 mm slange. 

L-klasse Milwaukee støvsuger 

Vælger du derimod en L-klasse Milwaukee støvsuger, får du en støvsuger med en kompakt 30 liters beholder. Denne er også ideel til byggepladsen, men mindre end M-klassen. L-klasse støvsugeren har også automatisk omskifter ved brug af el værktøj. Derudover har den et holdbart PTFE filter med høj filtreringseffektivitet og vaskbar non-stick membran. Den har tilmed automatisk filterrensning og en let adgang til sit filter. Denne støvsuger leveres med 2 værktøjsadaptere, alm. Rør + 2 stk. forlængerrør, gulvdyse, fleecepose, éngangspose og 4 m x 36 mm slange. 

Køb Milwaukee hos BLITE.DK

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Milwaukee til skarpe priser, da vi er autoriseret Milwaukee forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Milwaukee tilbud til jer. 

Se hele Milwaukee's førende kollektioner Milwaukee M18 og Milwaukee  M12

Shop professionelt hos BLITE.DK

Køb dit værktøj online hos Blite Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser.

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk

 

 

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Milwaukee støvsugere til skarpe priser, da vi er autoriseret Milwaukee forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Milwaukee støvsuger tilbud til jer.